Юнаков: у Раді створюють міжфракційне об'єднання, яке готове "на все заради миру"

У Верховній Раді зараз створюють міжфракційне об'єднання, яке готове на все "заради миру" в Україні

Про це в інтерв'ю Цензор.НЕТ розповів депутат "Слуги народу" Іван Юнаков.

"Ви знаєте, що зараз створюється міжфракційне об'єднання під назвою, якщо не помиляюся, "Шлях додому"? На мій погляд, це "мир за всяку ціну", - зазначив нардеп.

Він додав, що у фракції "Слуга народу" є 40 депутатів, які поділяють західні цінності.

"Вважаю, що тих, хто дивиться в західному напрямку, близько 40. Це ті, яких, на мій погляд, зараз складно збити зі шляху. Так, за ним працюють, намагаються знайти слабкі місця, але, мабуть, поки не знаходять", - зазначив Юнаков.

Водночас, він упевнений, що проукраїнськи налаштовані депутати зможуть вчасно зреагувати на потенційно небезпечні ініціативи.

"Практично всі депутати, що входять у нашу неформальну внутрішньофракційну групу, - це люди, які пройшли або АТО, або Майдан, або були волонтерами: Чернів, Радіна (Красносільська), Ясько, Булах, Богуцька, Підгірна, Петрунак, Циба, Бондар Г. і т.д. Цих людей завжди видно за результатами голосування", - повідомив Юнаков.

На його думку, хоча у нього небагато однодумців: "Більшість - меншість, яка переконує всіх інших".

"Можу сказати так: якщо розглядатиметься важливе питання, від якого залежатиме цілісність України, її реальні інтереси, - гадаю, що буде і 200, і 300 осіб. Більшість депутатів з різних фракцій будуть на боці України", - переконаний Юнаков.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb