Злива затопила з десяток вулиць Франківська

Опади вивели з ладу дощову каналізацію Івано-Франківська

"Попливла", як звичайно, вулиця Надрічна - набережна. Під мостом на набережній майже потонув автомобіль. Його витягали рятувальники, розповідає Еспресо.TV з посиланням на франківський портал Курс.

"Тут топить щоразу", - зазначає видання.

Затопило цього разу й центральні вулиці - Гаркуші, Грушевського, Василіянок, Січових Стрільців та прилеглі.

"Дощ іде лише 1,5 години… І це зовсім не стихія, а звичайнісінький осінній дощ, однак вся центральна частина міста вже плаває", - поділилася в мережі місцева жителька Олена Вінтоняк.

Станом на 23:00 перехрестя вулиць Січових Стрільців - Чорновола також було повністю затоплене.

На інспекцію затопленого міста виїхав мер Руслан Марцінків.

Дорогою він визнав, що не справляється дощова каналізація. Мер сказав, що проблеми є там, де вони завжди є - "де дійсно потребує заміни дощова каналізація".

 

Працівники управління ДСНС в області з допомогою техніки рятували автомобілі, які заливала вода. Так, на вулиці Січових Стрільців працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1 допомогли відбуксирувати два легкових автомобілі.

На вулиці Грюнвальдська внаслідок проходження зливового дощу відбулось підтоплення стічними водами проїжджої частини автодороги. Працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1 допомагали відбуксирувати легковий автомобіль.

Також затоплені підвали у багатоповерхівках, рятувальники виїхали відкачувати воду на Кардинала Любачівського, Галицьку і Залізничну, інформують в обласному управлінні ДСНС.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо