Спецоперація щодо "вагнерівців": журналістку Яніну Соколову кличуть на допит в ДБР у справі про розголошення держтаємниці

Держбюро розслідувань викликало ведучу Яніну Соколову як свідка щодо можливого проведення спецоперації щодо бойовиків так званої ПВК "Вагнера"

Про це вона повідомила у Facebook.

"Мене викликають на допит у ДБР. Якщо ви думаєте, що це з приводу пошуку імені високопосадовця, який зірвав спецоперацію по "вагнерівцях", то ви помиляєтеся. Шукають тих, хто розголосив "секретні відомості", -  написала вона.

Читайте також: Справу про білоруських "вагнерівців" розслідують як розголошення держтаємниці, - в.о. директора ДБР Соколов

У повістці зазначається, що допит відбудеться 5 жовтня у межах провадження "за ознаками кримінального порушення, передбаченого частиною другою, статті 328 ККУ, за фактом можливого розголошення відомостей, що становлять державну таємницю та спричинило тяжкі наслідки".

Читайте також: З'явився аудіозапис нібито "співбесіди" українських спецслужб з одним із затриманих у Білорусі "вагнерівцем"

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb