"Слуга народу" залишиться в трикутнику Кривий Ріг-Миколаїв-Херсон, - Луценко про місцеві вибори

Ексгенпрокурор, колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко припустив, що на місцевих виборах партія "Слуга народу" отримає не більше 20% голосів і не виграє виборів мера у жодному обласному центрі

Про це Луценко сказав у програмі "Борковський & Валевська | Політика", передає Еспресо.TV.

"Кожні вибори після виборів президента є власне продовженням виборів президента. 25 жовтня буде третій тур президентських виборів. Я, звичайно, умовно кажу. ... І от президент Зеленський взяв 73%. ... "Слуга народу" в парламенті взяла вже 53, здається, відсотки. А на місцевих виборах "слуги народу" візьмуть не більше 20%. Я це вже пів року тому сказав. І не візьмуть жодного голову обласного центру. І, скоріше всього, жодного голову міст-мільйонників. І ми будемо жити в зовсім іншій реальності: коли де-юре країною править моно, одноосібно "Слуга народу", а де-факто люди відмовляють у праві одноосібно керувати Зеленському та його партії", - сказав Луценко.

Ексгенпрокурор висловив думку, що після місцевих виборів "Слуга народу" збереже вплив на містах лише у Кривому Розі, Миколаєві, Херсоні та подекуди на Одещині й на Харківщині.

"Насправді "Слуга народу" залишиться в трикутнику Кривий Ріг-Миколаїв-Херсон, ну і по боках будуть степи Одещини і маленькі лісові масиви Харківщини. Це їхній заповідник. І власне по країні, думаю, що вони візьмуть не більше 20% сумарно", - додав Луценко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb