Samsung Galaxy Buds - навушники з відмінним звуком

Коли стоїть питання покупки бездротових навушників, то хочеться придбати якісну модель

Інформація публікується на правах реклами.

Samsung Galaxy Buds стануть відмінним вибором для тих, хто шукає варіант з ідеальним співвідношенням ціна-якість. Вони підходять не тільки для комфортного прослуховування музики, але ще і для спілкування. Інтернет-магазин "Стилус" розповідає докладніше про навушники Самсунг Бадс


 
Навушники Galaxy Buds: глибоке звучання

Налаштуванням звучання займалися аудіоінженерії компанії AKG, які знають толк у своїй справі. Вони створили дійсно чіткий і деталізований саунд, який радує вуха. Одягаючи ці навушники, ви ніби переміщуєтеся на концерт улюбленої групи і повністю занурюєтеся в атмосферу.

Ергономіка і комфорт

Вакуумні навушники Samsung не мають кріплень, але незважаючи на це, вони надійно фіксуються в вухах. Завдяки компактним габаритам гарнітура без проблем поміщається в кишені куртки або джинсів навіть із зарядним кейсом. До того ж в асортименті кілька кольорів, тому ви можете вибрати саме той, який буде ідеально поєднуватися з вашим щоденним луком.

Bluetooth-з'єднання

Galaxy Buds - ідеальна гарнітура для тих, хто не любить довго чекати. Вони моментально підключаються до смартфонам на базі Android. Досить просто дістати їх з зарядного кейса, включити Bluetooth на обох пристроях і дочекатися з'єднання.

Подвійний мікрофон для відповіді на дзвінки

Реалізована в пристрої інноваційна технологія подвійного мікрофона залишає заважає шум позаду. Galaxy Buds визначають зовнішнє оточення і пригнічують фонові шуми, що дозволяє уникнути сторонніх звуків під час розмови.

True Wireless Stereo

Гарнітура з функцією TWS повністю змінює ваше уявлення про якість звуку, роблячи його справжнім стерео. Так ви отримуєте об'ємний звук, що виходить з двох незалежних каналів. TWS-звучання дозволяє повністю відчути композицію і насолодитися неймовірним саундом.

Активне зниження шумів або звичайний режим?

Відзначимо і технологію активного шумозаглушення, яка пригнічує зовнішні звуки, щоб ви зосередилися на головному. Вона реалізована завдяки спеціальному мікрофону, який "слухає" навколишній шум і подає його в навушники в протифазі. Завдяки цьому шум знижується практично до нуля, і ви отримуєте відтворення без перешкод. Якщо хочете чути все, що відбувається навколо, то можете включити звичайний режим.

Придбати навушники Galaxy Buds можна за вигідною ціною на сайті stylus.ua.