Страждав на рингу: колишній тренер "розніс" Усика за помилки у бою з Чісорою

Екстренер Олександра Усика Джеймс Алі Башир заявив, що український боксер виглядав у бою проти британця Дерека Чісори непереконливо

Про це тренер заявив у інтерв'ю BWTM Sports, повідомляє Еспресо.TV

За словами Башира, який привів Усика до першого чемпіонського титулу в першій важкій вазі (до 90,7 кг), він пропустив у поєдинку проти Чісори забагато ударів.

"Він страждав в рингу. Так, він не зазнав поразки, але вибрав шлях приймати на себе більше ударів. Більше, ніж будь-коли раніше. Я відзначив це в попередньому поєдинку, а цей бій був дуже близьким, дуже. Багато людей говорили, що він втікав від Чісори. Він не був спритним, розважливим, а просто бігав, замість того, щоб дійсно боксувати", - зазначив Башир.

На його думку, в такому стані Усик нічого не зможе протиставити чемпіона світу в надважкій вазі британцям Ентоні Джошуа та Тайсону Ф'юрі.

"Я можу сказати одну річ - він не в стані боксувати проти Джошуа і Ф'юрі в цьому стилі. Якщо Усик наштовхнеться не це інтерв'ю, то я хочу дати йому пораду: "Знайди собі тренера, який навчить тебе, що робити. Ти збираєшся битися з Ф'юрі, з Джошуа, ці два хлопця у тебе на горизонті", - сказав Башир.

Наразі тренером Олександра Усика є Юрій Ткаченко, який готував його до поєдинків проти американця Чазза Візерспуна та Дерека Чісори.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb