Ексчемпіон світу готовий замінити Джошуа у бою з Усиком

Колишній чемпіон світу Джозеф Паркер заявив, що готовий битися з Олександром Усиком, якщо Ентоні Джошуа відмовиться від титулу WBO

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами менеджера колишнього чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) Девіда Хіггінса, новозеландець Джозеф Паркер готовий битися з Олександром Усиком, якщо Ентоні Джошуа відмовиться від титулу.

"100%, ми приймемо бій. Джозеф готовий помірятися силами з будь-ким з топ-10 заради такого шансу. Ми приймемо бій в Англії або, потенційно, в Новій Зеландії, якщо тут буде хоч трохи підтримки від уряду. Все залежить від обов'язкового захисту і від того, залишить Джошуа місце вакантним чи ні. А поки ми продовжимо перемагати і вхопимося за шанс, коли він підвернеться", - сказав Хіггінс.

Він додав, що Паркер дуже поважає Усика та вважає його класним бійцем.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO.

Джошуа також володіє титулами WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). Він заявляв, що може відмовитися від пояса WBO заради поєдинку проти чемпіона WBC (Всесвітньої боксерської ради) британця Тайсона Ф'юрі.

Джозеф Паркер здобув чемпіонський титул WBO у 2016 році, перемігши американця Енді Руїса. У 2018 році у новозеландця титул відібрав Ентоні Джошуа.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb