Ситуація навколо КСУ показала, що серйозні рішення Зеленський схильний приймати на емоціях, - Безсмертний

Реакція президента Володимира Зеленського на кризу з Конституційним Судом України свідчить про домінування у нього емоційної складової під час прийняття складних, доленосних для держави та її безпеки рішень

Таку думку український політик і дипломат Роман Безсмертний висловив в програмі "Студія Захід" з Антоном Борковським на Еспресо.TV.

"Мене, власне, здивувала емоційна реакція президента Зеленського на ситуацію в Конституційному Суді. І я так собі розумію, що біля нього є люди, які навмисно розкрутили цю тему, і я не сумніваюся, що щось аналогічне відбудеться і в інших випадках. Тому що аналіз оцих майже вже двох років (президентури Зеленського - ред.) показує, що Володимир Зеленський приймає не правові, не продумані рішення. Він приймає емоційні рішення", - зазначив Безсмертний.

Читайте такожАвтомайдан та Центр протидії корупції провели автопробіг до будинку тещі голови КСУ Тупицького. Фоторепортаж

"Це дуже небезпечно, коли знаходишся в статусі особи, яка має забезпечувати стабільність. Тому що, якщо там іде тряска, Ви уявіть собі як це сприймає система влади",  - додав він.

Окрім того, Безсмертний вважає, що команда Зеленського мала наперед передбачити й прорахувати ризики всередині нинішнього складу КСУ та усунути їх завчасно і безболісно.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb