Топ-5 вітчизняних додатків, які варто встановити на iPhone 12 Pro Max: аплікації з позначкою made in Ukraine

Один зі стартових етапів знайомства з будь-яким новим смартфоном — це завантаження ПЗ. Apple iPhone 12 Pro Max — не виключення. Навряд чи хоча б один користувач утримається від закачування корисних додатків у перший день використання флагмана

Новина публікується на правах реклами.

Українські розробники софту щороку випускають разючу кількість різноманітних аплікацій практичного та розважального характеру. Нижче представлений топ програм, які варто завантажити у пам’ять новенького Apple iPhone 12 Pro Max.

"Сортуй"

З цим додатком варто познайомитися всім тим користувачам, які турбуються про екологію та позитивно ставляться до теорії розумного споживання. Також він стане корисним для людей, які тільки планують перейти на сторону добра й зробити щось корисне для планети.

"Сортуй" — це створений українськими програмістами екододаток, який дозволяє швидко навчитися сортувати сміття.

Фішка програми — інтерактивна карта, на якій вказані всі актуальні пункти приймання:

Особливо актуальна ця аплікація для жителів великих міст, оскільки в ній детально описані регіональні особливості перероблювання різних категорій сміття.

"Доступні ліки"

Програма, яка допомагає шукати ліки за найнижчими цінами. Її також можна назвати своєрідним інтерактивним каталогом аптек. 

"Доступні ліки" — повністю безкоштовний софт, який може завантажити кожен охочий.

Аплікація буде актуальною ще довго, оскільки її функції постійно вдосконалюються, а список підключених аптек розширюється.

Fander

За специфікою ця програма нагадує популярні нині додатки для віртуальних знайомств. Однак її призначення зовсім інше. Fander допомагає знайти фільм для вечірніх посиденьок.

Кінокартини, які пропонує система, можна "змахувати" вліво та вправо. Перший варіант свідчить про відмову від перегляду, а другий — про вибір фільму. 

У додатку можна створювати плейлисти на майбутнє, а також ставити кінострічкам оцінки. 

BetterMe: Meditation

Ця програма належить до категорії "Здоров’я та фітнес". Над її створенням працювали фахівці з київської компанії Genesis. Вона підходить для встановлення як на Айфон, так і на Айпад. Користується неабиякою популярністю в App Store.

Розроблено BetterMe: Meditation для тих людей, які не вміють, але дуже хочуть медитувати.

Функції, які виконує додаток:

PDF Expert

Додаток для зручної роботи з файлами, збереженими у форматі PDF. Однаково ефективно працює на Айпадах, Айфонах та ноутбуках на базі MacOS. 

PDF Expert на всі 100% задовольняє потреби користувачів і залишається актуальним навіть через 10 років після виходу. І все це — завдяки регулярним оновленням.

В інтернеті можна знайти сотні додатків, створених вітчизняними розробниками для пристроїв на базі IOS. Деякі продукти програмістів з України (наприклад, дітища компаній Readdle та Genesis) навіть потрапляють у топи найпопулярніших програм в AppStore.