Карантин вихідного дня: у Києві поліція зупинила роботу спорткомплексу та двох ресторанів

У зв'язку з порушенням карантинного режиму вихідного дня Національною поліцією у Києві призупинено діяльність спорткомплексу та двох ресторанів. Про це ввечері у суботу, 14 листопада 2020 року, повідомила пресслужба відомства

Подробиці розповідає Еспресо.TV.

Зокрема, правоохоронці під час рейдів встановили факти порушення карантинних обмежень в ресторанах "Хлібний" та "Рідкісний птах".

Читайте такожКарантин вихідного дня в Україні: як діятиме урядова постанова 641

Поліцейські припинили роботу закладів, вивели всіх відвідувачів та склали адміністративні протоколи за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

 

Окрім того, було встановлено, що спортивний комплекс "5 елемент" у Подільському районі працює у звичному режимі. Поліцейські попередили адміністрацію про адміністративну та кримінальну відповідальність, однак у відповідь почули відмову припинити роботу і впустити поліцейських у приміщення.

Складено адміністративний протокол за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 325 Кримінального кодексу України.

Поліцейські зачинили спорткомлекс.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb