Рекордсмен збірної Аргентини оголосив про завершення кар'єри

Аргентинський півзахисник Хав'єр Маскерано оголосив про завершення футбольної кар'єри

Про це повідомляє Goal.

Хав'єр Маскерано оголосив про завершення ігрової кар'єри через проблеми в особистому житті. Конкретні причини не повідомляються.

"Настав момент завершити кар'єру через події, що сталися зі мною в особистому плані в останні місяці. Я думав про це весь цей час, і сьогодні - це найправильніше рішення. Я завжди жив своєю професією, викладався по максимуму. Але останнім часом відчуваю, що мені важко. Після відновлення змагань в умовах пандемії я думав, що знову відчую імпульс, але річ в тому, що я не зміг. З поваги до всіх для мене настав час відійти в сторону і завершити цю гонку", - пояснив Маскерано.

36-річний аргентинець відомий фанатам завдяки виступам за іспанську "Барселону", англійські "Ліверпуль" і "Вест Гем", китайський "Хебей Чайна", бразильський "Корінтіанс", а також аргентинські "Рівер Плейт і "Естудіантес". Опорний півзахисник двічі вигравав Лігу чемпіонів. Загалом у нього 24 трофеї. 

Хав'єр Маскерано провів 146 матчів за збірну Аргентини з футболу. Це найбільший показник в історії національної команди з Південної Америки.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb