Обурені карантином вихідного дня працівники одеського "Сьомого кілометру" перекрили трасу

Акцію протесту проти карантину вихідного дня проводять сьогодні, 22 листопада 2020 року, торговці промтоварного ринку "Сьомий кілометр"

Люди періодично перекривають рух Овідіопольською трасою, через що виникають затори та суперечки з водіями, передає Еспресо.TV з посиланням на одеську інтернетгазету Думская.net.

Працівники ринку вважають, що до них мають негайно прибути міський голова Одеси і голова ОДА.

Читайте такожКарантин вихідного дня в Україні: як діятиме урядова постанова 641

"Продуктові супермаркети давно вже торгують, у тому числі промтоварами, і спокійно працюють, а у нас тут на свіжому повітрі, виявляється, коронавірусу більше, ніж у них, і нам працювати не можна", - заявила одна з протестувальниць.

Люди не збираються розходитися доти, допоки їх вимоги не задовольнять. Більш того, вони навіть кажуть про безстрокове голодування.

Читайте такожЯк бізнес сприйняв карантин вихідного дня. Експертне опитування

Конфлікт загострився сьогодні вранці, після того як на територію ринку прибуло п'ять автобусів з поліцією. Правоохоронці вирішили простежити, як на «Сьомому» дотримується карантин вихідного дня. Більшість торговців, які приїхали на ринок, розвернулися і роз'їхалися по домівках, однак найбільш активні перейшли до акції протесту.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb