Відповідальність за обшуки у Музеї Революції Гідності несуть Зеленський та ОПУ, - ексвіцепрем'єр Рибачук

Політик, ексвіцепрем'єр Олег Рибачук заявив, що в умовах української системи влади, президент Володимир Зеленський та ОПУ несуть відповідальність за обшуки у Музеї Революції Гідності

Про це він заявив в ефірі програми "Вердикт із Сергієм Руденком" на Еспресо.TV.

Рибачук прокоментував ситуацію з обшуками в Музеї Революції Гідності та у його директора.

"І тут мене перша реакція, хто в країні президент? Офіс президента висловив ледве не обурення тим, що ось такі події відбулися саме символічно в ці дні, і назвати ці події важко випадковими. Хто здійснював такі дії? Чиї правоохоронні органи? Чия відповідальність діяльності Служби безпеки? Хто відповідає за Генеральну прокуратуру? В умовах тої системи влади, як і в інших, це точно президент і це точно його Офіс", - зазначив він.

За його словами, подібні дії це "повна службова невідповідність чи халатність Офісу президента".

Читайте також: До Музею Революції Гідності прийшли з новою перевіркою

"Тому виникає питання: або це повна службова невідповідність чи халатність Офісу президента, де дуже багато головастиків пишаються тим, що вони є спеціалістами в інформаційній політиці і дуже ефективними інформаційними воїнами", - зауважив Рибачук.

Політик вважає, що події довкола Музею Революції Гідності є інформаційним вибухом, який "пройшовся не тільки по українських ЗМІ, але і по світових".

"Якщо в умовах влади Зеленського хтось інший збоку, чи то з середини, чи то ззовні, я впевнений, що і перше, і друге, зможе успішно проводити такі контрукраїнські заходи, коли президент формально вітає, коли Офіс президента висловлює непорозуміння з тим, що відбувається. Це дуже дивна картинка. І все це ставить під сумнів спроможність і нинішнього президента, і особливо віцепрезидента, яким себе фактично вважає керівник Офісу президента пан Єрмак. Повний провал", - наголосив Рибачук.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb