В Усика хочуть відібрати статус обов'язкового претендента на титул Джошуа

Головний редактор журналу The Ring Даг Фішер заявив, що український боксер Олександр Усик не заслуговує на звання обов'язкового претендента на титул WBO

Про це повідомляє The Ring.

На думку Дага Фішера, однієї вагомої перемоги Олександра Усика, яку він здобув у надважкій вазі над британцем Дереком Чісорою, замало, аби давати йому статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації). Тому він сподівається, що організація дасть володарю титулу Ентоні Джошуа можливість битися за пояс WBO проти Тайсон Ф'юрі.

"Я сподіваюся, що WBO не" роздягне "Ентоні Джошуа. Я б вважав за краще, щоб бій Усик - Джойс був претендентським. Усик не заслуговує бути обов'язковим претендентом на підставі однієї гідної перемоги в суперважкій вазі. А Джойс не заслуговує бою за титул чемпіона світу, оскільки його найкраща професійна перемога була проти проспекта Дюбуа. Я справді хочу, щоб поєдинок Ф'юрі - Джошуа відбувся в наступному році, і я думаю, що на кону має стояти абсолютна чемпіонство", - сказав Фішер.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO та вимагає від Ентоні Джошуа провести захист, або відмовитися від пояса. Якщо звання чемпіона світу стане вакантним, українець посперечається за нього з британцем Джо Джойсом.

The Ring вважають найавторитетнішим у світі журналом про бокс.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb