Байден не піде шляхом Обами. Він даватиме Україні зброю, - Зубов

Джо Байден допомагатиме Україні зброєю і не тільки. Тут він не піде шляхом Обами, а буде послідовним з Трампом

Таку думку висловив російський публічний інтелектуал Андрій Зубов в ефірі програми “Студія Захід з Антіном Борковським” на телеканалі Еспресо.TV.

“Після перемоги Джо Байдена на президентських виборах в США для багатьох українців постало питання чи допомагатиме новообраний президент Україні? Хочу, зі стовідсотковою впевненістю, запевнити, що Байден не піде шляхом Обами, а буде послідовним з Трампом. Адже, саме його попередник надав Україні летальну зброю. І якщо таку політику Байден буде не просто продовжувати, а більше розвивати стратегічні двосторонні відносини, то це стане ще одним потужним ударом для послаблення позицій РФ в Східній Європі.”, - заявив пан Зубов.

Російський опозиціонер також додав, що активність такої допомоги залежить тільки від української влади.

“Хочу зазначити, що така допомога від Байдена матиме і певні вимоги до України. Зокрема, дуже пильно слідкуватимуть за робою незалежних фінансових та юридичних (ред. НБУ, КСУ) установ. Це довгий процес, але він можливий. Знищення корупційних схем та олігархічного впливу на владу тільки прискорить двосторонні відносини України та США”, - додав Андрій Зубов

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb