Пропозиція знову стати прем'єр-міністром - це тільки розмови, - Гройсман

Пропозиція знову обійняти посаду прем'єр-міністра України - це тільки розмови в політичному колі

Про це заявив прем'єр-міністр України 2016-2019 рр Володимир Гройсман у "Великому ефірі Василя Зими" на телеканалі "Еспресо".

"Що стосується подальших кроків, про які ви говорите - це тільки розмови в політичному колі, наскільки я бачу зараз. Різні є розмови: вже намагаються мене звинувачувати в усіх гріхах світових, що начебто я щось не так зробив. Хочу ще раз сказати: абсолютна брехня, брехня, яка виливається брудом на мою адресу для мене говорить тільки єдине - я на правильному шляху і треба рухатися далі для того, щоби пройти цей шлях достойно. Це реалії української політики: як тільки ти стаєш небезпечним для політичних конкурентів, тебе відразу починають з лайномета обливати брудом", - зазначив колишній прем'єр-міністр України.

Читайте також. Маючи монобільшість, я зробив би для країни більше, - Гройсман

Володимир Гройсман також додав: "Що стосується пропозицій таких, я вважаю, що президент, який має монобільшість, має свою власну команду, визначається серед своєї команди, хто на його думку може бути ефективним прем'єр-міністром. Тут же питання не про посаду, мене посада взагалі не цікавить. Мене цікавить те, як будуть жити українці в Україні. І тому саме там призначення або щось інше, по-перше, це абсолютно ніхто не обговорював, я абсолютно це не підтверджую. Але з іншого боку, будь-кому, кому будуть пропонувати посаду прем'єр-міністра, або діючий прем'єр-міністр - вони мають вийти зі своєю програмою, що робити, щоби врятувати ситуацію. І ця програма має бути зрозуміла для українців".

Читайте також. Не думаю, що буде підніматися питання про відставку Шмигаля, - Разумков

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb