Джошуа нокаутував Пулєва у бою за титул чемпіона світу в надважкій вазі

Чемпіон світу в надважкій вазі британець Ентоні Джошуа у Лондоні захистив титули в поєдинку проти болгарина Кубрата Пулєва

Про це повідомляє Еспресо.TV.

У ніч проти 13 грудня Ентоні Джошуа зустрічався у Лондоні з Кубратом Пулєвим.

Британець захищав титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBA (Всесвітньої боксерської асоціації), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Джошуа розпочав бій обережно та тримав Пулєва на дистанції за допомогою джеба. Болгарин також не поспішав форсувати подій.

У другому раунді британець провів комбінацію з кількох ударів, а Пулєв почав робити спроби підібратися до суперника ближче.

Джошуа пішов у атаку в третій трихвилинці, примусив болгарина притиснутися до канатів та відступати і відправив його у нокдаун. Наступною серією Джошуа звалив опонента з ніг та примусив рефері відрахувати ще один нокдаун.

Британець у четвертому раунді взяв паузу та не став добивати суперника.

У п'ятому раунді Джошуа дозволив Пулєву йти у наступ та витрачати сили, зустрічаючи його потужними джебами.

У шостій трихвилинці британець дотримувався обраної тактики, дозволяв супернику виснажуватися у атаках, а при небезпеці в'язав його у клінчах.

У сьомому раунді Джошуа увігнав у підборіддя Пулєва кілька могутніх аперкотів та нагадав, хто господар у рингу.

У наступній трихвилинці болгарин викинув кілька відчайдушних ударів у пошуку нокауту, не досягнув мети, але примусив суперника діяти обачніше.

Проте, в дев'ятому раунді Джошуа знову зламав захист Пулєва аперкотом , та пішов добивати суперника, спочатку відправивши його у третій нокдаун, а потім одразу нокаутувавши.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb