Доба на Донбасі: окупанти задіяли заборонену артилерію і снайперів, поранивши бійця ООС. Об'єднані сили відповіли вогнем

У четвер, 17 грудня, російські військові в зоні проведення Операції об'єднаних сил 8 разів порушили режим припинення вогню

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Загарбники 4 рази стріляли поблизу Водяного, на Приазов'ї, застосувавши заборонені Мінськими угодами 122-мм артилерійські системи, 120-мм і 82-мм міномети. Крім того, по Водяному окупанти стріляли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Надвечір поблизу населених пунктів Верхньоторецьке та Широкине росіяни били зі стрілецької зброї, а біля останнього - ще й з автоматичних станкових гранатометів.

У передмісті Авдіївки окупанти двічі обстріляли позиції українських військових із гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а також зі снайперської зброї. 
Внаслідок пострілу снайпера один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав вогнепальне поранення, йому оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров'я наразі задовільний.

Українські військові відповіли окупантам прицільним вогнем із гранатометів різних систем.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb