У центрі Києва група осіб намагалися захопити приміщення, постраждав поліцейський

У Києві на вулиці Пушкінській невідомі із застосуванням фізичної сили, піротехнічних засобів намагалася захопити приміщення

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

Правоохоронці повідомили, що у вівторок, 22 грудня, в поліцію надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб намагається проникнути в одне з приміщень на вулиці Пушкінській.

Співробітники поліції втрутилися в ситуацію і відновили правопорядок. У результаті постраждав працівник поліції, він доставлений в лікарню для надання медичної допомоги в умовах стаціонару.

За попередньою інформацією, конфлікт виник на підставі права власності на приміщення. За даними поліції, група осіб із застосуванням фізичної сили, піротехнічних засобів намагалася зайти і захопити його.

За підозрою в скоєнні хуліганських дій в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України поліцейські затримали шістьох осіб. Зараз з ними проводяться першочергові слідчі дії.

Зібрані відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb