США у 2021 році опублікують звіт про НЛО в американському повітряному просторі

Федеральні агенції США опублікують звіт про контакти з НЛО в 2021 році. Документ включатиме дані про всі нерозпізнані об'єкти в американському повітряному просторі

Про це повідомляє Newsweek, передає "УНІАН".

Федеральні агенції США повинні опублікувати звіт про НЛО за менш ніж 180 днів. У звіті Комітету з питань розвідки, прикріпленому до закону "Про дозвіл на розвідку в 2021 році", вказано, що директор Національної розвідки США, міністр оборони країни і голови відповідних відомств повинні подати звіт комітетам Конгресу з питань розвідки й військової служби. Цей документ повинен стосуватися "невстановлених повітряних феноменів (які також називають "аномальними повітряними апаратами"), включно з об'єктами, за якими велося спостереження і які не були ідентифіковані".

Крім того, військових попросили скласти аналіз потенційних загроз від НЛО для національної безпеки країни, а також оцінити, чи можуть нерозпізнані об'єкти бути пов'язані з "іноземними ворогами".

А сам запит про звіт щодо НЛО з'явився після того, як Пентагон опублікував три раніше засекречені відео контактів з такими об'єктами. Їх зняли пілоти ВМС США в 2004 і 2015 роках.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb