Ситуація в Україні нагадує річку під тонкою кригою. На весну може прорвати, - Рибачук

Якщо президент Володимир Зеленський перебуватиме в інформаційній ізоляції й не спілкуватиметься з виборцями, в країні почнуться некеровані процеси

Про це голова Секретаріату президента за часів Віктора Ющенка, засновник руху "Чесно" Олег Рибачук заявив в етері програми "Студія Захід з Антоном Борковським" на Еспресо.TV.

"Цей відносний спокій в суспільстві - це як вода під тонкою кригою. На весну цю кригу може, точно, зірвати. І разом з кригою змете дуже багато інституцій. Розуміє це Зеленський і його команда? Швидше за все, ні", - зазначив політик.

Читайте також: "Велюровий карантин", 5 питань ЗЕ, Оман з Патрушевим і "вагнерівці". Топ-10 політичних скандалів в Україні

При чому найменше у розгортанні подібного сценарію, як наголосив Олег Рибачук, зацікавлені великі бізнесмени і топові чиновники.

"Бажання йти на дно, повірте, мало у кого є. Капітал тих же олігархів - навіть якщо вони тримають акції за кордоном - залежить від того, якою є капіталізація країни. А у політиків місця, куди тікати, зараз дуже мало. Реально вже нема куди тікати. Ніхто ж в ту дурнувату Росію не хоче", - додав Рибачук. 

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb