Борець Грицай, який кинув виклик Усику, звинуватив у своєму звільненні з Олімпійського коледжу міністра освіти Шкарлета

Борець Богдан Грицай заявив, що його звільнили з Олімпійського коледжу ім. Івана Піддубного на замовлення міністра освіти та науки Сергія Шкарлета

Про це він заявив у інтерв'ю Tribuna.com.

За словами Грицая, його звільнили з посади викладача Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного з політичних мотивів.

"Нас звільнили з політичних мотивів. За проукраїнську позицію нашого тренерського складу. Ми постійно підтримували військових, Україну. Міністр освіти Сергій Шкарлет на замовлення зробив так, щоб нас незаконно вигнали з коледжу. Нас вигнали за прогули, хоча ми були на роботі, не ознайомившись навіть з протоколом. Вони навіть не приходили і не перевіряли. Просто повідомили, що потрібно прийти і забрати трудову книжку", - сказав Грицай.

Він додав, що у адміністрацію коледжу зараз зайшли люди із проросійськими настроями.

"Ми виховували в наших спортсменах українську позицію. Їм же вона не потрібна. В адміністрацію зайшли проросійські люди. Катаються постійно в Москву, хороші у них зв'язки з Партією регіонів. Їм сказали, що від нас потрібно позбутися. Будемо подавати в суд і судитися з ними. Вони рейдерським шляхом захопили коледж. Зараз він знаходиться під цілодобовим наглядом невідомих людей в чорному. Це близько 30 чоловік, вони там ходять, всіх перевіряють, над усіма стоять. Якісь незрозумілі люди - якась охоронна фірма", - розповів Грицай, який став відомим на всю Україні після того, як викликав на поєдинок без правил боксера Олександра Усика за його проросійську позицію.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb