Ф'юрі згоден відкупитися від Вайлдера, аби побитися з Джошуа

Британський важковаговик Тайсон Ф'юрі може заплатити Деонтею Вайлдеру компенсацію за розірваний контракт на бій, аби зустрітися із Ентоні Джошуа

Про це заявив промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн, повідомляє Sky Sports.

За словами Хірна, якщо суд визнає контракт на третій бій між Ф'юрі та Вайлдером чинним, то британцю доведеться заплатити американському боксеру компенсацію.

"Він не надто переймається. Він думає, що контракт закінчився. Відносно цього триває арбітраж. Я не бачу в цьому проблеми. Якщо ж вони є, Ф'юрі повинен виплатити Вайлдеру певну компенсацію, щоб прийняти два бої з Джошуа", - сказав Хірн.

Ф'юрі та Вайлдер мали провести третій бій восени 2020 року, але через пандемію він не відбувся. Команда британця наполягає, що термін дії контракту на третій поєдинок сплинув.

Перший поєдинок між Ф'юрі та Вайлдером у грудні 2018 року завершився унічию. У лютому 2020 року в реванші британець нокаутував американця та відібрав у нього титул чемпіона світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb