У Яремче зі скелі зірвався чоловік

В місті Яремче на вулиці Свободи зі скелястого схилу берегу впав у річку Прут чоловік

Сьогодні, 17 січня 2021 року, франківські рятувальники розповіли подробиці. Відповідний сигнал вони отримали учора, 16 січня, о 14:27 на пункт зв'язку Державної пожежно-рятувальної частини №9 міста Яремче, передає Еспресо.TV.

До місця проведення аварійно-рятувальних робіт було негайно направлено рятувальникі, пошуково-рятувального відділення з Яремче та відділення водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Всього було залучено 18 чоловік особового складу та п'ять одиниць техніки, в тому числі два човна.

О 14:38, після прибуття до місця виклику, було встановлено, що в річці Прут на відстані близько 1,5 м, від берегу перебуває чоловік, який не подає ознак життя. Підхід до місця перебування потерпілого був ускладнений специфікою рельєфу місцевості.

Однак, двома рятувальниками пошуково-рятувального відділення Яремче в гідрокостюмах було розпочато заходи зі слідування до потерпілого з човном. Рятувальники прибули до потерпілого та транспортовали його до берега, де передали працівникам поліції і швидкої невідкладної медичної допомоги.

Лікарі підтвердили загибель постраждалого.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb