Британський важковаговик пообіцяв повернути старий борг Усику

Британський важковаговик Джо Джойс пообіцяв взяти в українця Олександра Усика реванш за поразку у Всесвітній серії боксу

Про це Джойс заявив у інтерв'ю iFL TV.

За його словами, з 2013 року, коли він програв Усику, який виступав за "Українських отаманів" у WSB, минуло багато часу і він додав у майстерності.

"Наш перший поєдинок вийшов хорошим, а реванш буде ще кращим. Я думаю, що за цей час здобув нові навички. Я більше не дозволяю своїй голові приймати удари. Тепер я можу рухатися і робити інші речі, адже з тих пір я провів в боксі багато часу. Зараз у мене є десятирічний досвід", - сказав Джойс.

Він також додав, що можливість, у разі успіху, зустрітися із переможцем бою між британцями Тайсоном Ф'юрі та Ентоні Джошуа – шанс усього життя.

"Потенційно переможець отримає можливість побитися з переможцем бою Ф'юрі - Джошуа. Зараз це найбільший поєдинок в світі боксу. Два важковаговика битимуться за звання абсолютного чемпіона світу. Переможець нашого бою з Усиком, ймовірно, отримає шанс поборотися за звання абсолютного чемпіона. Немає нічого більшого за це", - зазначив Джойс.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO. Джо Джойс займає друге місце в рейтингу організації.

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO, WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb