Коаліція "Слуги народу" з ОПЗЖ поховає президентство Зеленського, - Рибачук

Український народ не допустить оформлення парламентської більшості у вигляді союзу фракції "Опозиційної платформи - За життя" та фракції "Слуга народу" або її частини

Настрої виборців не складуться на користь подібного об'єднання, заявив голова Адміністрації президента за Віктора Ющенка, співзасновник руху "Чесно" Олег Рибачук в етері програми "Студія Захід" з Антоном Борковським на Еспресо.TV.

"Українські громадяни не будуть чекати - це, знаєте, як каналізаційний люк прорвало, - доки все це лайно десь потече до владних пагорбів. Або з владних пагорбів. Україна точно не допустить подібного сценарію. Є настрої суспільства і активна частина суспільства цього ніяк не потерпить", - наголосив політик.

Читайте такожСтерти Гідність. Як Медведчук, Путін і “п’ята колона” підштовхують ЗЕ-владу на зраду

Що ж стосується ОПЗЖ, то це "в більшості своїй пристосуванці", додав Рибачук.

"Так, давайте їм гроші й вони будуть говорити про підтримку. Я думаю, що Путін давно вже це зрозумів. І хоч Росія витрачає шалені кошти на так звані проросійські сили, коли доходить до справи, то кошти кудись зникають, а електоральних результатів немає", - сказав Олег Рибачук.

"Подібний сценарій не можливий. У т.ч. через те, що це гарантія швидкого зникнення президентства Зеленського. А він би не хотів цього", - підсумував колишній керівник президентської адміністрації.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb