Стерти Гідність. Як Медведчук, Путін і “п’ята колона” підштовхують ЗЕ-владу на зраду

Марина Данилюк-Ярмолаєва
22 січня, 2021 п'ятниця
13:09
Зміст

Рівно 7 років тому Російська Федерація дуже чітко зрозуміла, що втрачає минулий тотальний всеосяжний вплив на внутрішню політику України

Не допомогли ані Пол Манафорт, ані Дмитро Табачник, ані “харківські угоди”, ані кредит Януковича у Москви. Тому невдовзі Росія пустила кров у Криму і на Донбасі, на десятиліття вперед перетворюючи ці території на фільми жахів. 

Я згадаю імена тих, хто 22 січня 2014 року бився не на життя, а на смерть заради усіх нас. Це - вірменин Сергій Нігоян із Дніпропетровщини. Це - білорус Михайло Жизневський, якому снайперська куля влучила прямо у молоде і гаряче серце. Це львів'янин Роман Сеник. Снайпер прострелив йому легеню і важко поранив у плече бронебійною кулею спеціального призначення. І попри те, що сотні киян прийшли здавати кров до Київської міської клінічної лікарні № 17 — Герой помер 25 січня...  Якби не вони і їхня самопожертва — хтозна, чи не стали би ми Малоросійською областю зараз. 

Справа в тому, що Російська Федерація і її посіпаки в тілі України дуже чітко розуміють, що час грає проти них. Якщо до 2017 року українців ще могли “катати” на “давайте поговорим с оккупированным Донбассом”, “простим, все друг другу”, “зшити країну” — у 2021-му такий план уже не працює. 

Ба більше - яскравим свідчення істинних намірів Росії напередодні будь-яких переговорів з Україною стала уже класична “традиція”. Щоразу на фронті ворожий снайпер убиває українського воїна на Сході.

 

Русская традиция: они это делают перед каждыми переговорами в «Нормандском формате». Это у них называется усиление...

Опубліковано Романом Цимбалюком Четвер, 21 січня 2021 р.

 

Так наші північні вороги реагують на те, що пришити гангрену ОРДЛО з легалізацією її у політичному полі стає дедалі важче. Дійшло до того, що путінський посіпака, приставлений Кремлем реалізовувати у нас тут Придністров’я 2.0 — Дмітрій Козак вривається на переговори ТГК і намагається уламувати Київ на підписання “договорняка” по проштовхуванню Донецька і Луганська. Цікаво, що раніше в цих переговорах він участі не брав.

 

Сегодня впервые за все время в переговорах ТКГ принял участие Дмитрий Козак. Ранее он ни разу не участвовал (Россию...

Опубліковано Денисом Казанским Четвер, 21 січня 2021 р.

 

Паралельно до шаленого тиску на Україну прямо до Дня соборності підключився коханий кум Владіміра Путіна - Віктор Медведчук. Саме для підсилення позицій Козака Медведчук розіграв клоунаду “я рятую чотирьох українських заручниць”. І коли зрозумів, що Україну так і не уламали на державну зраду — чотирьох бранок знову відправили до тюрем ОРДЛО. Тобто у РФ і її посіпак всередині України був дуже чіткий план — організувати зраду нинішньої влади до 22 січня. Сподіваюся, ви не забули наскільки важливими для ФСБ і Путіна є прив'язки до дат?

Вручення 4 бранок з рук доброго Медведчука мало символічно показати, що у нас - “громадянська війна” і треба скоріше сідати за стіл переговорів зі “своїми співгромадянами”. Звісно, за допомогою ОПЗЖ.

Дуже цікаво про тих державників, які бездумно підіграли Медведчуку — написала правозахисниця і журналістка Ольга Решетилова: “Медведчук письмово звернувся до голови СБУ Івана Баканова за дозволом пропустити його через КПВВ "Майорське", аби він міг особисто забрати заручників. Надвечір виявилося, що повезуть за маршрутом Донецьк-Луганськ-Ростов-Мінськ-Київ. Але потім з’явилися чутки, що літак взагалі не вилетів за заручниками (про це сказав Голова української делегації у тристоронній контактній групі Леонід Кравчук), їх повернули до місць ув’язнення”.

Тобто президенту Зеленському ще і натякнули, що без такого посередника як Медведчук не вийде нічого. А я нагадаю, що за більш-менш узгодженими даними — в тюрмах ОРДЛО тримають понад сто осіб. В тому числі — українських воїнів. Натомість нам пропонують чотирьох жінок, в тому числі дружину проросійського бойовика і медика батальйону НЗФ “Зоря”. Тиснуть на жалість. Детальніше про біографії цих “бранок Медведчука” можна прочитати тут.

 

Представники незаконних збройних формувань на Донбасі пообіцяли віддати (без т.з. обміну) кількох заручників. Спочатку...

Опубліковано Медійна ініціатива за права людини Четвер, 21 січня 2021 р.

 

А тепер повернемось до Києва. Чому росіяни і їхні посіпаки так спішать? 

21 січня п’ята колона на чолі з Лукаш  і Портновим отримала велику поразку. Саме цього дня  ЄСПЛ ухвалив рішення у справах, що стосуються подій під час Революції гідності. І це рішення раз і назавжди затикає пельку Лукаш і Портнову, що в нас там начебто був переворот.

 

Ну що, уродці, які кричали, що Майдан це державний переворот? Рішення ЄСПЛ вам в глотку:) Пс. Усіх інтелігентних і вихованих людей прошу вибачення за грубість формулювання, інакше ці персонажі не розуміють.

Опубліковано Леонідом Ємцем Четвер, 21 січня 2021 р.

 

Судове рішення поклало відповідальність за катування і вбивство мирного демонстранта, жорстоке поводження з учасниками Євромайдану та небажання розслідувати ці злочини саме на владу. І тепер ви можете сміливо затикати рота тим, хто каже, що це майданівці били доблесних “мальчиків” із кримського та донецького “беркута”.

 

Європейський суд з прав людини виніс рішення по справі Майдану ЄСПЛ опублікував пресреліз по справі численних порушень...

Опубліковано Олексієм Гончаренком Четвер, 21 січня 2021 р.

 

Але справа в тому, що люди особливої породи, я називаю їх — регіоналус недобитус — прагнуть стерти історію про Майдан і Революцію гідності. 

І одразу після цього рішення виліз Андрій Портнов. Теж підігруючи Медведчуку і Козаку в їхні брудній справі поневолення України. І похизувався тим, що у нього є рішення, яке забороняє згадку у підручниках історії для школи про Революцію гідності. 

Щоправда, як кажуть знайомі юристи, рішення ще треба прочитати. Але, враховуючи, що залучений до справи суддя Руслан Арсірій, уже намагався заборонити Майдан і відмінити націоналізацію Приватбанку — може бути все.

Як незнання історії школярів може вилізти боком — ми могли бачити упродовж останніх кількох діб. На прикладі тіктотекерші Тасі, яка полюбила Росію, погрожувала офіцеру Генштабу Анатолію Штефану. А після критики лідера думок для “школоти” — ще і намагалась зіштовхнути ЗСУ і МВС. Бо не зрозуміла, що скаржитись на ветеранів Арсену Авакову — не дуже мудро, аби мати подальший успіх і рекламні контракти на рекламу майонезу. 

Кейс тіктокерші Тасі — це приклад того, що страшні в інтернеті не тільки педофіли. А й російський світ. І саме через те, що Іван Баканов та Володимир Зеленський бояться відімкнути рупори Кремля та Медведчука в Україні — у нас виростає покоління, яке заради хайпу і лайків обирає Росію. Саме у нас — заручниками-жінками намагаються схилити державу до зради у День соборності і день загибелі Нігояна та Жізнєвского. 

І тому висновок такий. Єдине, що нас може врятувати від цього валу — це формування української ідентичності. Без компромісів і пошуків “хороших русских”. Пам’ятайте про це, якщо 23 січня вам захочеться лайкнути інформацію про мітинг на підтримку Навального в українському Сімферополі. Окупованому Росією.  

Теги:
Читайте також:
Київ
+14°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.34
    Купівля 39.34
    Продаж 39.84
  • EUR
    Купівля 42.2
    Продаж 42.9
  • Актуальне
  • Важливе
2024, п'ятниця
3 травня
21:11
Британія порадила своїм громадянам утриматись від поїздок в області України, що межують з Білоруссю
20:43
Михайло Мудрик і Георгій Судаков, збірна України
УЄФА за місяць до Євро-2024 змінив регламент турніру
20:41
Аналітика
Сергій Згурець
Ситуація на фронті, переговори з РФ та реформування Сил оборони України. Воєнні підсумки тижня
20:39
Дональд Трамп
Трамп у разі перемоги на виборах може вимагати від усіх країн НАТО витрачати на оборону 3% від ВВП, - The Times
20:16
Жак Бо
"Україну не чекають ні в НАТО, ні в ЄС": швейцарський псевдоексперт просуває проросійський фейк
20:06
Ілля Євлаш
РФ активізувала розвідувальні БПЛА для коригування ракетних атак, - Євлаш про нову тактику ворога
20:03
OPINION
Василь Зима
Ця війна надто велика, щоб кудись подітися після її фіналу
19:52
Марія Захарова
РФ готова розглядати "серйозні пропозиції" щодо врегулювання конфлікту в Україні, – Захарова
19:36
Дмитро Медведєв
"Дякую, країно сиру й годинників": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія
19:31
повінь
Найкритичніший випадок: зливи у Бразилії спричинили повені та зсуви ґрунту, щонайменше 31 людина загинула
19:27
Олександр Зінченко та Давіде Фратеззі (позаду)
"Один хлопець на війну збирається, я вже втомився його зустрічати на вокзалі": ексфутболіст "Динамо" поглузував над Зінченком
19:22
ЗСУ
За добу Сили оборони відбили 28 ворожих атак на Авдіївському напрямку
19:00
Огляд
переможні новини
Переможні новини 800-го дня війни: понад тисячу уражених окупантів за добу на східному напрямку та кібератака ГУР на зв'язок у російському Татарстані
18:56
речник Держдепу США Метью Міллер
У Держдепі США засудили кібератаки РФ проти країн ЄС та НАТО й обіцяли допомогти покарати винних
18:55
У Києві дитина випала з вікна третього поверху
У Києві дитина випала з вікна третього поверху: що відомо
18:51
Ілюстративне фото
Окупанти вдарили ракетою по Кропивницькому: поранено чоловіка, пошкоджено інфраструктурні об‘єкти
18:45
військовий квиток, мобілізація
В Україні змінили правила бронювання чиновників від мобілізації
18:44
Tesla
Tesla подала до суду на виробника акумуляторів, звинувативши його в копіюванні торгової марки
18:36
Тібо Куртуа і Андрій Лунін
Анчелотті повідомив невтішну новину для Луніна: зірковий голкіпер повертається у ворота "Реала"
18:35
Прем'єра Вірменії Пашиняна хочуть перевірити на держзраду через делімітацію кордону з Азербайджаном
18:15
Сергій Никифоров
На Саміті миру вироблять спільну переговорну позицію України, яку передадуть Росії, – ОП
18:06
Денис Шмигаль
Кабмін створив підгрупу, що працюватиме над конфіскацією активів РФ за кордоном, - Шмигаль
18:05
Ексклюзив
Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - майор запасу Гетьман
18:01
OPINION
Костянтин Єлісєєв
Макрон готовий до бою з російською загрозою. Яка відповідь України?
18:00
військовий квиток, мобілізація
Проблеми з психікою та очима: у Міноборони оновили список захворювань, з якими не беруть на службу до армії
17:59
Жерсон
Європейський клуб погнав скандального футболіста "Динамо"
17:57
Юлія Навальна
Навальна стала лауреаткою премії "За свободу слова" від Deutsche Welle
17:48
Ексклюзив
ТОС-1А "Солнцепек"
Окупанти прогресують: Defense Express про удосконалення у РФ важкої вогнеметної системи "Дракон"
17:47
Російські солдати
РФ легалізувала звільнення від кримінальної відповідальності тих осіб, які йдуть воювати в Україну, - Спротив
17:46
Зеленський ознайомився з перебігом будівництва фортифікаційних споруд на Донеччині
Зеленський заявив, що Україна перебуває перед новим етапом війни
17:41
ЗСУ, мобілізація
Навіть непридатні: у Генштабі заявили, що оновити військово-облікові дані мають усі чоловіки 18–60 років
17:30
Допоможіть евакуювати бійців з "нуля": збір на нічник для парамедиків 21 ОПБ
17:21
На фото: Маєток Меттью Перрі
Особняк зірки "Друзів" Меттью Перрі, куплений ним незадовго до смерті, продають за $5 млн
17:15
тарифи на електроенергію, лічильник
З початку року мешканці Дніпропетровщини заборгували за світло 775 млн грн, – Yasno
17:13
хімічна атака, протигаз
Росія у квітні 444 рази застосувала хімічні боєприпаси проти ЗСУ, - Генштаб
17:03
Дональд Трамп
"ЗСУ спалили опудало Трампа, а голова ЦРУ у 2014 році ініціював війну в Україні": фейки світових ЗМІ за 3 травня
17:03
пожежа на металообробному заводі у Берліні
У Берліні на металообробному заводі сталася пожежа
16:59
НБУ
НБУ заборонив ломбардам приймати товари, які можуть бути використані у військових цілях
16:48
Віктор Орбан
Ми не дозволимо, щоб угорці втретє вимушено воювали, - Орбан
16:45
суспільство
"Серед потенційних цілей – місця скупчення людей": СБУ звернулася до українців з приводу святкування Великодня
Більше новин