Окупанти завезли на Донбас звукометричні комплекси артилерійської розвідки, - ГУР

Російські окупаційні війська проводять заняття з бойової стрільби та завезли на окуповані території Донбасу нове обладнання з артилерійської розвідки

Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони Михайло Шаравара з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МО.

"Командування оперативного угруповання російських окупаційних військ зосереджує зусилля на підвищенні боєздатності артилерійських підрозділів, - повідомив Шаравара.

Він зазначив, що тривають тренування (заняття) окупаційних військ зі стрільби та управління вогнем у артилерійських і мінометних батареях з’єднань і частин противника.

"Для проведення контрольних занять з бойовою стрільбою на полігони тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях виведені окремі підрозділи гаубичних, гарматних і реактивних артилерійських дивізіонів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК”, - зауважив Шаравара.

За його словами, для підвищення боєздатності артилерії оперативного угруповання російських окупаційних військ з території РФ через неконтрольовані Україною ділянки кордону у січні завезли автоматизовані звукометричні комплекси артилерійської розвідки.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb