Оприлюднено приголомшливі гонорари, які отримають за супербій Джошуа та Ф'юрі

Британські важковаговики Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі зароблять за бій за звання абсолютного чемпіона світу по 100 млн фунтів кожен.

Про це повідомляє Daily Mail.

За інформацією видання, за бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі отримають по 100 млн фунтів кожен ($136 млн).

Контрактом на бій також передбачено проведення реваншу, в якому переможець першого поєдинку забере 60% призового фонду, а невдаха – 40%.

За словами промоутера Ентоні Джошуа Едді Хірна, він вже надіслав чернетку контракту на поєдинок Бобу Аруму, який веде справи Тайсона Ф'юрі.

"Перший проєкт контракту вже відправлений Аруму. Чернетка відображає позитивний характер обговорень, які ми вели щодо бою. Тепер чекаємо їх коментарів, перш ніж всі разом перейдемо до узгодження місця. Сподіваємося підписати угоду протягом наступних двох тижнів", - сказав Хірн.

Наразі розглядаються кілька варіантів місця проведення поєдинку, який може відбутися у Саудівській Аравії, ОАЕ, Катарі, Сінгапурі, Австралії чи США.

Очікується, що бій пройде в червні.

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb