У Росії поліцейські поновили обшуки та затримання прихильників Навального

Російські силовики прийшли з обшуками до квартири депутата Костянтина Янкаускаса, депутатки Люсі Штейн, також затримали координатора нижегородського штабу Навального Романа Трегубова

Про це повідомив Янкаускас у своєму Twitter.

Він повідомив, що силовики прийшли з обшуками до квартири, де він прописаний.

У розмові зі ЗМІ Янкаускас припустив, що слідчі дії пов'язані зі справою про порушення санітарно-епідеміологічних норм на акції 23 січня.

Також, адвокат Мансур Гільманов у коментарях росЗМІ заявив, що поліцейські відвезли на обшуки будинку московського муніципального депутата Люсю Штейн. Від також повідомив, що Штейн для обшуків забрали із спецприймальника. Вона перебувала там, адже отримала 10 діб арешту після затримання на акції 23 січня.

Як повідомляють видання, координатора нижегородського штабу Навального Романа Трегубова затримали під час допиту у справі про порушення санітарно-епідеміологічних правил.

У свою чергу до менеджера команди Навального Анастасії Кадетової прийшли співробітники Центру "Е". Її планували відвезти до відділку поліції для складання протоколу через затримання в аеропорту "Внуково" 17 січня - в день повернення Навального з Німеччини в Росію.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb