Нескоромного оголосили в розшук. Свідчення про держзраду перевіряється, - джерело

Слідчі Головного слідчого управління Служби безпеки України (ГСУ СБУ) оголосили в розшук колишнього першого заступника глави СБУ полковника Дмитра Нескоромного

Про це у суботу, 20 січня 2021 року, агентству Інтерфакс-Україна повідомили в пресцентрі спецслужби, передає Еспресо.TV.

"Його місцезнаходження не встановлено", - наголосив співрозмовник видання. 

У СБУ також зазначили, що перевіряється наявність у діях Нескоромного ознак державної зради.

"Слідчі, зокрема, аналізують матеріали, опубліковані 29 січня в ЗМІ, щодо наявності в діях Дмитра Нескоромного ознак вчинення злочину, передбаченого статтею 111 Кримінального кодексу України - державна зрада", - зазначили в пресцентрі.

27 січня Нескоромному оголосили про підозру в організації підготовки вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ генерала Андрія Наумова.

Згідно з інформацією правоохоронців, встановлено, що Нескоромний спільно зі співробітником Антитерористичного центру при СБУ полковником Юрієм Расюком вирішив вбити Наумова.

"Серед доказів, що підтверджують це: відео- та фотоматеріали, аудіозаписи розмов Расюка, Нескоромного та інших осіб, під час яких, зокрема, обговорюється організація вбивства, виконавці та інші деталі", - зазначили у спецслужбі.