Менеджер Усика назвав причину розриву боксера із Кличками

Олександр Усик вирішив припинити співпрацю з промоутерською компанією братів Кличків K2 Promotions через невдоволення фінансовими умовами

Про це заявив менеджер українського важковаговика Егіс Клімас, повідомляє Tribuna.com.

За його словами, визначальним у рішенні Олександра Усика не продовжувати співпрацю з промоутерською компанією Віталія та Володимира Кличків, стало невдоволення боксера фінансовими умовами співпраці.

"Думаю, платежі більше впливають. Відсотки, може, мають відношення. Може, в чомусь незадоволений: в роботі, організації. Тут дуже багато такого. Моя порада Саші така: залишився у тебе один бій з К2 - йдемо, боксуємо, стаємо вільними агентами і далі приймаємо рішення - куди ми йдемо. Дуже багато роботи ми робимо з К2. Для мене К2 - це Олександр Красюк. Дуже розумний, обізнаний із бізнес-структурою боксу. Мені особисто працювати з ним дуже легко, зручно і добре", - розповів Клімас.

Він додав, що Красюк розуміє, що співпраця із Усиком, ймовірно, завершена.

"Я з ним розмовляв і він розуміє, що в подальшому може не буде Усика в промоушені компанії, але по розмові з ним відчувається, що він не тримає жодного зла на нього, не ображається", - сказав Клімас.

В заключному поєдинку у K2 Promotions Олександр Усик навесні має зустрітися із британцем Джо Джойсом у бою за титул "тимчасового" чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) в надважкій вазі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb