"Повний колапс": У Москві перед спецприймальником знову виникли черги з автозаків з арештованими після акцій протесту

Автобуси з людьми, яких відправили під адміністративний арешт після акцій протесту в Москві, по кілька годин стояли на холоді біля спецприймальника у Сахарові

Про це повідомляє російська "Медіазона" з посиланням на кількох заарештованих.

Автобус, де знаходився заарештований на 25 діб головний редактор "Медіазони" Сергій Смирнов, простояв біля спецприймальника близько трьох годин. Інші заарештовані повідомили, що їх автозак стояв в черзі п'ять годин. Люди в автобусах розповідали, що водії економили паливо і глушили двигуни, через що в салонах ставало холодно. Крім того, людей виводили на вулицю в туалет тільки після наполегливих прохань. Кілька автобусів з невідомої причини повернулися в відділи поліції.

Автобус з Сергієм Смирновим заїхав на територію спецприймальника близько 4:30 ночі. Але, судячи з повідомлення телеграм-каналу "Протестний МГУ", до п'ятої ранку заарештованих ще не оформили. Канал опублікував фотографію з 8-місній камери, де на двоярусних металевих ліжках без матраців тимчасово розмістили 28 осіб, в тому числі Смирнова. Видавець "Медіазони" Петро Верзілов і журналісти видання охарактеризували ситуацію як "повний колапс".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb