Через негоду КМДА просить залишати дітей удома

Служби міста Києва видали рекомендації щодо роботи шкіл та дитячих садочків під час негоди та запевнили, що закривати їх не планують

Про це повідомила КМДА.

"Усі школи та дитячі садки столиці працюватимуть. Проте у зв’язку із сильними снігопадами, ускладненнями на дорогах та зниженням температури повітря міські служби рекомендують за можливості залишати дітей вдома", - зазначив в. о. першого заступника голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентин Мондриївський.

За його словами, не варто без необхідності користуватися власним транспортом і закликав не паркувати автомобілі на узбіччях доріг, щоб не заважати прибиранню снігу. Зменшення навантаження на автодороги дасть змогу комунальним службам максимально ефективно боротися з наслідками негоди.

"Педагогічні колективи зорієнтовані максимально ефективно організувати навчальний процес та поінформувати батьків", - наголосив він.

За інформацією Українського гідрометцентру, в Києві збережуться складні погодні умови: хуртовини, ожеледь, уночі - значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb