Слідом за м'ясом: в українських ресторанах з'явиться рослинна риба

Компанія Вест Міллз постачатиме українським ресторанам рослинну рибу бренду Good Catch

Про це пише Укрінформ.

Згідно з повідомленням, американський бренд Good Catch виходить на український ринок з продуктами у вигляді рибних котлет на рослинній основі. Ексклюзивним дистрибьютором продукту в Україні є компанія Вест Міллз.

"Зі стрімким ростом популярності продуктів на рослинній основі, споживачі хочуть ще більше альтернатив. Так для задоволення споживчого попиту компанія Вест Міллз виводить на ринок американський бренд Good Catch", - йдетьсяу повідомленні компанії.

За словами співзасновника Вест Міллз Станіслава Луцковича, наразі компанія щоденно проводить до десяти дегустацій з шеф-кухарями ресторанів, які першими запропонують своїм клієнтам рослинну рибу.

Зазначається, що рослинні рибні котлети можна буде скуштувати вже в лютому в усіх найбільш прогресивних ресторанах країни, а також замовити онлайн доставку бургерів у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові та Одесі.

За інформацією видання, Good Catch - це перший бренд рослинних морепродуктів у світі. Рибні котлети виготовляються з суміші шести бобовий: сочевиці, квасолі, нуту, гороху, сої та фави. Вони мають таку ж текстуру, смак та харчову цінність, як і звичайні рибні котлети, але при цьому є екологічними.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb