Негода в Україні: працює 1,5 тис. одиниць спецтехніки, рух вантажівок обмежено у чотирьох областях

В Україні вирує негода. Обмежено рух у Волинській, Івано-Франківській, Львівській та Рівненській областях

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"Станом на 18:00 спостерігається місцями сніг у Кіровоградській, Львівській та Черкаській областях", - йдетьс в повідомленні.

Продовжують діяти обмеження руху великовагового та великогабаритного автотранспорту з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки:

У зв'язку з поривами вітру та утворенням переметів у Рівненській області  залишається обмеження руху на автодорогах регіонального значення в межах області, а саме: Т-18-06 Рівне-Млинів-Буськ-Перемишляни; Т-18-15 Дубно-Млинів; Т-18-17 Бережниця-Степань-Деражне-Клевань; Т-18-24 Дерманка-Корець, - йдеться в повідомленні.

Для розчистки доріг від Служби автомобільних доріг залучено близько 2 тис. осіб  та 1 тис. 500 од. техніки.

"У зв'язку зі стабілізацією обстановки роботу штабу Укравтодору призупинено до окремого розпорядження", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, на в'їздах до міста Києва продовжують функціонувати 8 пунктів обігріву ДСНС. 

Зазначається, 16 лютого очікується холодна погода, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 15-20°, на півночі Лівобережжя 21-26° морозу, вдень 8-13° морозу; у південній частині і на Закарпатті вночі 9-14°, вдень 3-8° морозу (на Закарпатті 0-3° морозу).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb