4ROOM - лідер серед інтернет-магазинів, які продають меблі в Україні

Широкий модельний ряд меблів складно оцінити десь в реальних магазинах і торгових центрах. Доведеться кілька годин або навіть днів витратити, щоб все-таки оцінити якість і функціонал меблів. Найкраще це зробити в інтернеті в спокійній обстановці, оцінюючи візуальні складові, параметри і характеристики меблів

На правах реклами

Це функціональне доповнення для будинку, офісу, виробничих об'єктів, готелів, громадських закладів тощо Відвідайте інтернет-магазин меблів 4room.ua і з перших хвилин починайте вибір гідних рішень. При виникненні труднощів швидка допомога буде надана консультантами і співробітниками магазину.

Асортимент каталогу

Кількість меблів вражає. Для зручності вибору пропозиції розділені на ряд категорій з конкретними характеристиками та показниками:

Віртуальний каталог систематизований із зручністю вибору завдяки наявності спеціального фільтра. Вибірка забезпечить підбір під індивідуальні завдання і побажання, виключивши зайві пропозиції з асортименту.

Палітра стилів

За підсумком кожен підбере меблі, відповідні не тільки функціоналу і вимогам по практичності, а й певному стилю. Зі стильового асортименту найяскравішими пропозиціями є:

У будь-якому варіанті стилю застосовуються високоякісні і екологічно чисті матеріали. Бюджетні варіанти виготовляються з МДФ і ДСП, а дорогі з натурального масиву дерева.

Купівля в інтернет-магазині

Економія грошей і часу є головним і першим аргументом на користь вибору через інтернет. Конструкція сайту вкрай зручна для потенційних покупців, адже спрощує аналіз, а кожна картка товару крім характеристик і опису доповнюється фотографіями для наочної оцінки.

Консультаційна підтримка з усіх питань супроводжує клієнта протягом усіх етапів оформлення замовлення. Консультанти професійно вирішать будь-яку проблему і додатково підкажуть, як зробити правильний вибір, ґрунтуючись на своїх же вимогах і запитах.