Мер Чернівців Клічук звернувся до Зеленського, заявивши про тиск із боку прокуратури

Чернівецький міський голова Роман Клічук заявив про тиск на нього та представників його команди з боку обласної прокуратури

Про це повідомляє Укрінформ.

"Прошу моє звернення особисте і представників нашої партії рахувати як автоматичне звернення до президента України, до генерального прокурора, а також до голови Верховної Радиі до всіх мешканців нашого міста. На сьогоднішній день відбувається безпрецедентний тиск з боку представників обласної прокуратури по вигаданих справах. Він відбувається як на мене особисто, так і на членів моєї команди. Придумуються безпідставні причини по кримінальних провадженнях", - сказав Клічук.

Він заявив, що силовики проводять обшуки на підприємствах, які належать членам команди міського голови.

"Готуються провокації щодо мене особисто. Мене мають звинуватити у торгівлі спиртом. Розробляються схеми про звинувачення у торгівлі наркотиками. На сьогоднішній день відбуваються обшуки у деяких підприємствах. Є інформація, що готується провокація щодо інших членів команди, людей змушують на них писати скарги за вигаданими справами про шахрайство, про ще якісь злодіяння. І тому ми хочемо офіційно заявити про свою позицію", -  підсумував Клічук.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb