Автозак з Навальним прибув до Бабушкінського суду в Москві

Ранком суботи, 20 лютого 2021 року, російського опозиціонера та антикорупціонера Олексія Навального доправили до Бабушкінського районного суду міста Москви (РФ)

Його привезли до суду в автозаку в супроводі машин Державної патрульної служби зі слідчого ізолятора "Матроська тиша" за дві з половиною години до початку розгляду його скарги на заміну умовного терміну на реальний, розповідає Еспресо.TV із посиланням на ТАСС.

Наразі він знаходиться в конвойній кімнаті.

Біля суду посилено заходи безпеки.

Читайте такожПісля перемоги Навального Росія за 2-3 роки знову "візьметься" за Україну. Тільки вже без санкцій та з китайськими грошима, - Євген Карась

У суботу, 20 лютого, в Бабушкінському суді розглянуть два справи щодо Навального. Першим буде виїзне засідання Мосміськсуду, на якому розглянуть апеляційну скаргу Навального у справі про заміну умовного терміну на реальний.

У другій половині дня мировий суд продовжить розглядати кримінальну справу проти Навального про наклеп на ветерана Гната Артеменко. В межах цього процесу, як очікується, опозиціонер виступить з останнім словом.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb