Михайло Поплавський презентував оновлену версію кліпу “Юний Орел”

Зйомки проходили із використанням новітніх технологій – 3D віртуальної реальності, LED Cube та інших

Вічно молодий ректор Національного університету культури і мистецтв, професор Михайло Поплавський презентував оновлену версію кліпу на свою відому пісню “Юний Орел”. Його особливість — зйомки проходили із використанням новітніх технологій – 3D віртуальної реальності, LED Cube та інших. Співак каже, для нього зйомки стали черговим життєвим викликом, творчим експериментом та цікавим досвідом.

https://www.instagram.com/p/CLsOarvpLMT/?utm_source=ig_web_copy_link

“Я погодився на цей експеримент, адже ми маємо не тільки йти в ногу з часом, а й випереджати його, опановувати новітні технології та створювати інноваційні українські проєкти. Цьому я навчаю своїх студентів піднімаючи високу планку. Зараз, коли музична індустрія набирає шалених обертів, привернути увагу глядача можна лише новими «фішками» та оригінальним режисерським задумом!”, - заявив на святковій презентації кліпу Михайло Поплавський.

Серед присутніх на презентації був і випускник Університету культури ведучий проєкту “Холостяк” Григорій Решетник.

 “Михайло Михайлович задає  тренд та робить це вже впродовж 30-ти років. Тому я просто захоплююсь від того як працюють він і його команда. В нього все на максимумі. Михайло Поплавський максималіст. Він завжди намагається бути першим, а ми намагаємося підтримувати його і підтягуватись за ним”, - ділиться емоціями Григорій.

 

Ідея ребрендингу пісні «Юний орел» належала зірковій випускниці  КНУКіМ Каті Царик, яка і стала режисеркою кліпу. Відома кліпмейкерка зазначила, що в той час, коли вона навчалася на першому курсі університету, замість дзвоника перед початком занять звучала мелодія з пісні «Юний орел», яка їй дуже подобалася, і вона мріяла створити на неї відеороботу. Пройшов час, мрія стала реальністю.

“Технології з якими ми працювали — це дійсно новий подих. Нові можливості. Ця робота стала для нас викликом, реалізовуючи який ми з командою також вчилися. Не кожен зможе втілювати такі сміливі прогресивні технології. Це складна система зйомок, програмування якій було розроблено київською компанією”, - розповідає Катерина.

Оператором-постановником кліпу виступив випускник університету культури Юрій Король.

На зйомки нового кліпу потратили добу. На монтаж часу пішло  більше. Але це не останній сюрприз для поціновувачів творчості Михайла Поплавського. В форматі 3D віртуальної реальності зняли ще 5 кліпів. Презентація яких відбудеться найближчим часом.