Ощадбанк відкрив дванадцять іпотечних центрів у містах України

Ощадбанк відкрив дванадцять іпотечних центрів Oschad Home у десяти містах України

Про це повідомила пресслужба Ощадбанку.

Згідно з повідомленням, дванадцять іпотечних центрів Ощадбанку Oschad Home почали працювати в десяти містах України. 

Зазначається, що іпотечні центри відкриті на базі діючих відділень Ощадбанку. Вони надаватимуть повний комплекс послуг для укладення угод купівлі-продажу нерухомості. Таким чином, в одному місці на даватимуться всі етапи угоди: надання кредиту, послуги нотаріуса, перевірка, конвертація та перерахунок грошей, проведення банківських операцій. Кожну кредитну угоду супроводжуватиме персональний менеджер. 

У пресслужбі зауважили, що банк при цьому перевірятиме всі документи - як самого об'єкта нерухомості, так і інформацію щодо продавця. Крім того, для надійного зберігання грошових коштів та матеріальних цінностей є можливість зарезервувати індивідуальний сейф.

При цьому скористатись послугами іпотечного центру зможуть не лише клієнти, а й партнери банку: агентства нерухомості, брокери та забудовники. Для цього вони мають забронювати зручний для обох сторін час та кімнату.

Зазначається, що в подальшому банк планує відкрити такі центри майже в усіх обласних центрах та найбільших містах країни. Планується, що загалом їх мережа досягне 35.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb