У Києві на пікеті проти забудови невідомі на мікроавтобусі стріляли в протестувальників

25 лютого невідомі під'їхали на будівельний майданчик по вулиці Ямській, де проводили пікет проти незаконної забудови, та відкрили вогонь

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

У Києві, на вулиці Ямській відбувався пікет проти незаконної забудови. Через деякий час до мітингувальників під'їхав мікроавтобус, з якого пролунали постріли.

За попередніми даними невідомі стріляли з мікроавтобуса Mercedes Sprinter з травматичної зброї. Попередньо постраждалих немає. 

"За попередньою інформацією, група осіб приїхала на автомобілі до будівельного майданчика та почала стріляти у повітря, після чого з місця події втекли. Постраждалих немає", - прокоментували в поліції.

На місце події оперативно прибули наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Для затримання правопорушників, які влаштували стрілянину, у Києві введено спеціальну поліцейську операцію.

"Наразі на місці події працюють правоохоронці, встановлюють обставини події. На даний час матеріали належним чином зареєстровані у територіальному підрозділі, після встановлення обставини події буде надана правова кваліфікація", - додали в поліції.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо