Про коаліцію “Голосу” та “Слуги народу” не може бути і мови, - Бобровська

Свою позицію партія “Голос” оголосила ще влітку і про ніяку співпрацю з “Слугою народу” не може бути і мови

Про це заявила народна депутатка фракція “Голос” Соломія Бобровська в ефірі програми “Коментар з Христиною Шкудор” на Еспресо.TV.

“По-перше, мене вже втомила позиція нашої фракції, яка тривала більше року. По-друге, я чула позицію Кіри Рудик про те, що вона відзначає і бачить спільні кроки та вбачає подальші потенційні дії разом з фракцією “Слуга народу”. Я думаю інакше. А саме, допоки уряд Шмигаля не піде у відставку і “Слуги народу” не визначать свою стратегію розвитку країни на найближчі 3,5 роки, то ні про яку співпрацю,  а тим паче, коаліцію нашої фракції з монобільшістю, не може бути і мови. Шкарлет, Венедіктова, Степанов, Аваков, Шмигаль це далеко не ті люди за яких я готова брати відповідальність. Більше того, про свою позицію наша партія оголосила ще влітку і про ніяку співпрацю з “Слугою народу” не йшлося. Саме тому, нам дивно чути про висловлювання лідера нашої партії Рудик про потенційну спільну роботу з провладною фракцією.” - пояснила Бобровська.

Бобровська додала, що у партії “Голос” ніхто не піднімав питання про коаліцію з фракцією “Слуга народу”.

“До нашого відома, ніхто не доносив такої інформації. Наразі, ми всю інформацію черпаємо з медіа. Навіть інформація про те, що Рудик заявила про можливі міністерські крісла у разі об'єднання партій, ми почули з телебачення. цього ніхто не обговорював на засіданнях нашої партії.” - додала Бобровська

Також на запитання Шкудор про те, чи є розкол всередині партії “Голос” Соломія відповіла: “Коли ми йшли на парламентські вибори, нас поєднала єдина мета та спільні ідеї. Зараз, я думаю, що мої колеги десь загубились в політичному просторі. Але ми їх чекаємо назад в “політичний простір” партії “Голос”, яка йшла на вибори з певними обіцянками виборцями та цінностями. І я хочу, щоб слоган “вірні Україні” залишився. Для мене та більшості моїх колег це є принциповим моментом.”