Лукашенко не повірить у гарантії від супер-держав й не погодиться на запропонований йому "коридор", - білоруський психіатр Щигельський

Для того аби прорахувати майбутні дії самопроголошеного президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка, потрібно вивчати не досвід "оксамитових революцій" Польщі та Чехії, а події у Сомалі, Венесуелі й Гаїті

Про це відомий білоруський психіатр Дмитро Щигельський, який 20 років тому поставив Лукашенку діагноз "мозаїчна психопатія", розповів на YouTube-ефірі з опозиціонеркою Ольгою Кароч, передає Еспресо.TV.

На думку лікаря, вочевидь, "кілька супер-держав" підуть на одночасне надання правителю Білорусі особистих гарантій та "повітряного коридору" до "безпечного місця".

"Чи повірить Лукашенко цим гарантіям? Я сумніваюся. Чи може втікти (з Білорусі - ред.)? Звичайно, може. Але я дуже сумніваюся, що він повірить цим гарантіям", - сказав Щигельський.

Читайте такожЩо чекає Білорусь у 2021 році

Окрім того, як наголосив Дмитро Щигельський, Лукашенко не схильний й до суїциду.

"Я не думаю, що Лукашенко на порозі самогубства. Я думаю, що він дуже любить себе, своє життя й хотів би дожити років до 85-90, а може й більше, сформувати династію та передати країну у спадок. Самогубство до його планів не входить", - пояснив психіатр.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb