"Не бачу гострої необхідності": Шмигаль прокоментував пропозицію Вітренка звільнити Коболєва з Нафтогазу

Прем'єр-міністр заявив, що "не бачить гострої необхідності" у звільненні наглядової ради та голови правління НАК "Нафтогаз" Андрія Коболєва

Про це Шмигаль сказав під час пресконференції, відповідаючи на питання про лист т.в.о міністра енергетики Юрія Вітренка з пропозицією звільнення голови правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва.

"Реакція звичайно буде. Буде відповідь на офіційний лист, зараз секретаріат Кабміну готує таку відповідь, вона буде дана і підписана. Там є декілька таких позицій у цьому листі, частина з яких лежить у юридичній площині, частина в площині виконання робіт і планів, які виконував Нафтогаз. Але я не бачу на сьогоднішній день гострої необхідності або гострих причин звільнення керівника НАК "Нафтогаз" та ще й звільнення наглядової ради", - сказав Шмигаль.

Зокрема, він зауважив, що звільнення по листу неможливе технологічно, та назвав цей лист "сигналом Нафтогазу щодо покращення роботи", зокрема у напрямку збільшення розвідки та видобутку природного газу цього року.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb