Татаров вдруге звернувся до суду із клопотанням про скасування підозри, - ЦПК

У Центрі протидії корупції заявили, що заступник керівника Офісу президента Олег Татаров знову звернувся з клопотанням про скасування йому підозри до суду

Про це повідомляє пресслужба відомства.

За інформацією Центру протидії корупції, заступник керівника Офісу президента Олег Татаров вдруге звернувся до Шевченківського райсуду Києва із клопотання про скасуваня підозри.

"Це при тому, що навіть максимально одіозний суддя Бугіль минулого тижня і той відмовився це робити, зазначивши, що підозра законна. Але цього разу все інакше. Нове клопотання Татарова потрапило до судді Наталії Аббасової. Саме ця суддя напередодні нового року відправила під варту ексдепутата Максима Микитася за підозрою у викраденні людини", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Татаров під час Революції Гідності отримав від Януковича держнагороду за поданням голови МВС Захарченка, - "Схеми"

На думку ЦПК, якщо суддя Аббасова не оголосить собі самовідвід від справи, "адже є численні сумніви в неупередженості, то можна сміливо припускати, що це умисна акція Татарова, щоб здихатися підозри через "свою" суддю і закрити справу".

"І робить це все Татаров тоді, коли строки у справі спливли. Провадження і так фактично злите, але йому цього поки не вистачає. Значить він все ще продовжує боятися, що справа може потрапити до Антикорсуду", - йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb