Зеленський виступав на вечірці Януковича й Медведєва з приводу "Харківських угод", - Ар'єв

Перший раунд перемовин Януковича й Медведєва з приводу укладення "Харківських угод" проходив у квітні 2010 року в Харкові, а другий - в травні того ж року у Києві

Київський раунд сторони відзначили лазнею й корпоративом в столичному передмісті, на яокму виступав тоді ще комедійний актор і шоумен, а ниін президент України Володимир Зеленський. Про це із посиланням на фейсбук народного депутата Володимира Ар'єва розповідає Еспресо.TV.

"Зеленський після скандальної ратифікації злочинних домовленостей виступав перед президентами України і РФ Януковичем і Медведевим, які слухали найнятого коміка в банних халатах. Про це Зеленський сам розповів в інтерв’ю Гордону. Напевно, тоді він не дуже зважав на прислів’я про язика і ворога, тому описав усе в деталях. Це було 17 травня 2010 року під Києвом", - зазначає нардеп.

Читайте такожРНБО атакує. Чи будуть перевірки СБУ Ахметова, Палиці та сестри Льовочкіна?

Як наголошує Ар'єв, наступного дня, тобто вже 18 травня, "Янукович з Медведевим, в костюмах і розважені Зеленським, заявили про "співпрацю" в регіоні Чорного моря, яка почалася з обміну газової знижки на перебування в Криму Чорноморського флоту до 2042 року".

"З того моменту РФ почала нарощувати свій військовий контінгент на півострові. Чим це закінчилося ми вже знаємо", - підсумовує Володимир Ар'єв.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb