Наступним президентом Білорусі Лукашенко бачить свого головного карателя Караєва

Самопроголошений правитель Республіки Білорусь Олександр Лукашенко назвав тих осіб, які, на його думку, зможуть очолити владу замість нього

Це скандальні ексміністри - внутрішніх справ Юрій Караєв та охорони здоров'я Володимир Караник, передає Еспресо.TV.

З відповідною заявою Лукашенко виступив під час відвідин міста Гродно.

"Мої діти після мене не будуть президентами. Ось, у мене двоє людей моїх тут... Вони можуть брати участь в президентських виборах. Вони будуть міцними кандидатами. Один генерал, другий губернатор", - сказав Олександр Лукашенко, показуючи на Караєва, який нині є його помічником по Гродненській області, та Караника, що наразі очолює дану область.

Читайте такожЩо чекає Білорусь у 2021 році

"Молоді. Нове покоління. Тямущі, які знають ціну цій країні", - охарактеризував їх 65-річний Лукашенко.

Осетину за етнічним походженням, народженому в РФ Юрію Караєву, своєю чергою, виповнилося 54 роки, Володимиру Каранику - 48. 

Уривок з виступу Лукашенка у п'ятницю, 19 березня 2021 року, розмістив близький до його пресслужби телеграм-канал Пул Первого.

Слід наголосити, що Караєв пішов з міністерської посади після того, як попав під осуд народу та іноземних держав як відповідальний за силовий розгін мирних демонстрацій та катування затриманих з політичних міркувань, а Караник - після того як не справився з подаланням наслідків пандемії коронавірусу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb