Гороскоп 2021 для всіх знаків: поінформованість, високошвидкісний обмін даними, оновлення і романтичний настрій

Тетяна Зінченко
5 січня, 2021 вiвторок
09:56

Спеціально для Еспресо.TV астролог і психолог Інна Тесленко розповідає, що пророчать зірки на новий, 2021, рік

Новорічні свята - веселі свята, які чекають, щоб відпочити, знайти час для гарного застілля з родиною та друзями, час для мрій. Багато хто читає гороскопи, бо вірить, що зірки вказують правильний шлях. Все природа вказує правильні шляхи, якщо вміти прочитати їх, розтлумачити для себе, а головне - діяти за цими вказівками природи. 

Ну і як же без ігор, розваг, мрій на новорічному святі? То нехай будуть і гороскопи як їх цікава і весела частина: уявити себе мандрівником серед зірок і читати їхні знаки - уже оригінально й гарно!

"Астрологія - дуже важлива наука, вона стала джерелом дуже багатьох нинішніх наук, розповідає Інна Тесленко, -  астролог, психолог, яка спеціалізується на можливостях трансформації конфліктних ситуацій. У цьому їй допомагає багаторічний досвід журналіста та друга вища освіта за фахом психолога.

Астрологиня нагадала, що Нобелівську премію в галузі медицини три роки тому присудили за відкриття молекулярного механізму, що контролює циркадні ритми.

"А ви знаєте, яким чином люди адаптують свої біологічні ритми так, щоб вони синхронізувалися зі змінами на Землі? З давніх-давен це вивчала астрологія - наука про співвідношення і циклічні взаємодії у просторі і часі", - конкретизувала вона. 

 

 

 

 

 

Інна Тесленко, астрологиня.

"У 2021 році як ніколи важливо запастися правильними союзниками. Про це сигналять Юпітер і Сатурн, які щойно зайшли у знак Водолія. І хоч у січні трохи поблазнює Марс, гроза вже позаду. Поінформованість і високошвидкісний обмін даними - наше все. Бездумна експлуатація ресурсів зміниться турботою про збереження та підтримку в балансі природних багатств., - розповідає Інна Тесленко. 

Почнемо вибудовувати своє життя з чистого листа, трансформуватися або відмовлятися від старого там, де це необхідно. Сатурн у Водолії дає відчуття надійності, допомагає вибудувати міцний фундамент, а Уран з Тільця у квадратурі до Сатурна змусить рухатися вперед у потрясіннях і переворотах. Час порвати з минулим і почати життя заново, навіть якщо це і вимушений крок. Успіх забезпечить гнучкість мислення, готовність спробувати нове. І тоді перепони залишаються в минулому і можливо все! Тим паче, що Венера і Марс проведуть разом суттєву частину наступного року, причому, - у літній період. У цей період оновлення почнеться у співпраці з іншими людьми, навчаючи будувати спільний простір, наповнюючи світ романтичним настроєм".

Отож астрологічний прогноз на 2021 рік від астрологині Інни Тесленко

 

null

 Якщо досі було корисно відпочити, набратися сил та спланувати, куди і як рухатися далі, то упродовж наступного року ваш покровитель Марс почне набирати темп. Знову з’явиться мета і можливість активно діяти. Здебільшого те, що належатиме реалізувати, стане для вас зовсім новим. А вже перші місяці нового року відкриють бажані перспективи. І хоча до літа вони виявляться не такими райдужними, як здавалися напочатку, подолати всі перепони вам таки вдасться завдяки рішучості, енергійності і креативності. Новий роман або старі стосунки зігріють відродженим теплом у квітні і запалають у вересні, подарувавши чарівне літо. Під кінець року поміркуєте, чи готові ви на серйозніші кроки. Рік продуктивний для кар‘єрного розвитку за умови, що ви не хапатиметеся одразу за все. Деякі невирішені проблеми з минулого таки доведеться вирішити: січень, червень та жовтень для цього цілком підійдуть. Фінансово вдалими квітень і серпень. У кінці листопада, попри напругу, вдасться втримати кермо завдяки досвіду та раціональним витратам.

 

null

 Спробуєте відновити зруйноване минулоріч і процес відбудови додасть відчуття стабільності та безпеки. Але неможливо постійно лишатися на місці якщо хочете змін на краще. Доведеться набратися хоробрості і зробити крок у невідоме. Ви й самі відчуваєте: настав ідеальний момент почати все у новому вимірі. Щоправда, обирати між звичною стабільності і ризикованим оновленням доведеться до кінця року. В особистих стосунках чимало приємних несподіванок. У лютому ви спробуєте їх регламентувати, але, зрештою, віддатися почуттям - це так природньо! Все літо і початок осені ви так і вважатимете. Але у жовтні доведеться визначатися з особистими кордонами. Врахуйте, що кар‘єрний потенціал нинішнього року для вас необмежений. Юпітер відкриє можливості, якими обов‘язково встигніть скористатися. На початку літа зміни, на які ви зважитеся поповнять ваш банківський рахунок і цілком трансформують стиль життя в омріяні форми.

 

null

 

За підсумками пертурбацій поточного року ви почали поводитися до нудоти обережно, намагаючись переконатися, що кожен ваш крок зроблено правильно. У 2021-му вдасться повернути впевненість у власних силах і звичну усмішку-лукавинку. Довіртеся своїй удачі і сміливо крокуйте вперед! Вас чекають нові творчі горизонти. Затемнення наступного року матимуть неабиякий позитивний вплив, підштовхуючи вас у потрібному напрямку та заважаючи податися помилковим маршрутом. Сумніви можуть пригальмувати ваші пориви у лютому, в кінці травня та восени. Але вони стануть додатковим шансом заспокоїтися і впевненіше продовжити поступ. Можливо ви побачите, що стосунки, які у скрутну хвилину були для вас опорою, таки треба змінити синхронно з новими обставинами. Минуле не зміниш, але ж варто брати з нього вогонь, а не попіл! І вам це стане цілком під силу у квітні-травні. А серпень-листопад наповнять ваші стосунки життєдайною пристрастю вкупі із душевною довірою і вдячністю, гарантуючи всім хороший настрій. Для нової кар‘єри вдалий період у лютому-березні, обіцяючи перспективне продовження трохи згодом. І хоча фінансовий стан може здаватися дещо нестійким, під кінець року несподівана і суттєва удача потішить.  

null

 

 Вам здається, що нормальне життя несправедливо обмежили непереборні обставини, але наступного року ви зрозумієте, що насправді отримали значно більше свободи. Три останніх роки, коли Сатурн перебував у протилежному знаку, він жорстко обмежував і контролював кожен ваш крок. Але короткий список вибору дав вам чітке розуміння, куди можна рухатися і ви таки можете вибрати напрям за власним бажанням. А це надихає! Відчуття чіткої перспективи допоможе зміцнити матеріальну базу і раціонально перетворювати плани в реальність. Після деякий внутрішніх суперечок ви таки залишите старий панцир минулому, аби наростити новий, міцний і сучасний, відкривши в собі досі невикористані резерви. Сонячне затемнення у червні допоможе покінчити з болючим минулим. Отримана внутрішня свобода налагодить і особисте життя, дозволивши планувати подальші кроки. І наповнить життя позитивними емоціями, теплом і ніжністю. Тримайте ситуацію під контролем і дійте, спираючись на власні умови і принципи. Найліпші моменти для того, щоб розширити і зміцнити професійну реалізацію випадуть у лютому, травні і червні. Але ідеальний варіант для справжнього старту піджене кінець року. Якщо обережно розпоряджатися наявними ресурсами, то зрештою можна буде сміливо втілити найграндіозніші плани.

null

 Наступний рік розгортатиметься в пошуку життєвого балансу між роботою та особистим. Буде відчуття, що розвиватися в одному напрямку можна, лише жертвуючи іншим. А як обрати серед найважливіших варіантів?.. Зміни неминучі, але найбільше напружує обмеженість варіантів і засобів для розвитку. Втім, зрозумівши переваги такої позиції, ви зможете повернути ситуацію собі на користь. Найсуттєвіші трансформації відбудуться в особистому житті. Сатурн стабілізує перевірені стосунки, а от нові романи візьме в жорсткі рамки, вимагаючи серйозності та відповідальності і позбавляючи звичного маневру. Добре це чи погано, але найближчих два роки доведеться враховувати такі умови. І якщо ви таки готові пов‘язати себе тривалими зобов‘язаннями, момент для цього ідеальний. Шансів для професійного розвитку випаде кілька, але найсприятливіший - у липні. Листопад дозволить виправити ситуацію, якщо не наважитеся на сміливий крок улітку. Серйозні березневі витрати можуть стати не інвестиціями «в майбутнє», а пустопорожньою розвагою, тому не варто покладатися в цей час на удачу, корисніше відкласти ризики на пізніше.

null

 Минулоріч ви примудрялися досягати своєї мети попри всі потрясіння навколо. Бо обережна і адаптивна натура Діви продуктивно і наполегливо працює навіть у режимі скрутних обставин. Нинішній рік продовжить цю тенденцію на новому рівні. Ви рухатиметеся вперед, насолоджуючись власними досягненнями, визнанням та повагою. Схвалення ваших дій іншими надзвичайно важливе, адже вам доведеться пройти і крізь тенета звичної самокритику і сумнівів у обраному шляху. Щоб максимально реалізувати власний потенціал, доведеться таки пошукати нові локації. Як у роботі, так і в побуті. Несподівані віражі після затемнень наступного року, попри початковий дискомфорт, таки виведуть вас на ширші і перспективніші дороги. В особистому житті стримуючий вплив планети Сатурн, який пригальмував розвиток, здавалося б, цілком природних стосунків, нарешті зникне, передавши ініціативу у ваші руки. А грайлива Венера протягом усього року кружлятиме в захопливому танку: весняне зближення, літній розбіг і новий тісний контакт з приходом зими... Кінець березня-перша половина квітня підходять для кар‘єрного зростання, а у травні-червні  планети підштовхнуть вас у цьому напрямку, якщо вагаєтеся. Весна доволі вдала і фінансово. Осіннє хвилювання через тимчасову напругу з коштами ви швидко подолаєте завдяки звичній практичності і розсудливості

null

 2021-й обіцяє повернути вам усмішку фортуни. Адже ваша покровителька Венера вільно і стрімко линутиме небесами майже весь рік. Спочатку вона налагодить ваше особисте життя, потім додасть вам шарму в соціумі, а серпень подарує вам особисто, винагородою за стриманість і толерантність. Юпітер допомагатиме досягти успіхів у нових починаннях. На початку літа, коли він на кілька тижнів заскочить у знак Риб, можна взяти відпустку і заслужено відпочити. А весь інший період року ця планета готова підкинути вам у будь-який момент і впевненості, і удачі, і підтримки у вирішенні найкарколомніших завдань. Головне, не заплутатися у протилежних точках зору порадників, до яких ви зазвичай звертаєтеся. Адже саме той напрямок, який ви самі вирішите реалізувати, стане перспективним і для. Вас, і для близьких вам людей. Одинокі Терези також у фаворі: Венера і Марс у середині літа зустрінуться персонально для вас. При цьому нові стосунки можуть народитися з цілком знайомою вам людиною, дозволяючи наповнитися чудовими почуттями і емоціями без класичних непорозумінь і спопеляючих пристрастей. У вересні-жовтні взаємні почуття зміцніють. Але серйозніші плани тут краще відкласти на наступний рік. Кар‘єрі цього разу допоможуть не традиційний дипломатизм і дотримання регламенту, а енергійна ініціативність і вміння відстоювати перспективні ідеї. Згаданий вище Юпітер вам у поміч! 

null

 

Ваша звичка не афішувати на публіку власні проблеми/досягнення стане головним акцентом наступного року. Доведеться немало попрацювати, але і підсумки ваших зусиль цілком задовольнять найамбітніші запити. Сатурн у найближчі два роки гарантує початок роботи над новим міцним фундаментом на далеку перспективу. Причому, не тільки і не стільки для себе, скільки для важливих для вас людей, - сім’ї, друзів, людей, яких ви поважаєте і підтримуєте. Зусиль на таку роботу піде немало, і попри безумовні успіхи під кінець року відчуєте втому. Але в листопаді-грудні повернеться "додому" ваш управитель Марс, додаючи енергії і натхнення. Ділова гіперактивність внесе деяку напругу в особисті стосунки у лютому та червні. Але до кінця року ви узгодите "демаркацію" кордонів, за які краще не виходити. А теплі моменти травні і жовтня дозволять з оптимізмом розглянути спільне майбутнє. А періоди затемнень, як не дивно, забезпечать працьовитих Скорпіонів фінансовими ресурсами для наймасштабніших починань.

null

 

Минулорічне дискомфортне розташування Юпітера так довго тримало вас у стані ув‘язненого, що досі важко повірити: нарешті свобода! У парі з Сатурном вони пригальмовували усі ваші чудові ініціативи, і ви ні на крок не могли посунутися вперед. Але відтепер зможете активно діяти як мінімум два найближчих десятиліття! Дух оптимізму і підприємливості сповнює вас до кінчиків пальців і можна негайно братися до справи. У Стрільці в 2021 року відбудеться кілька затемнень, що дозволять позбавитися минулих страхів і відкриють нові можливості. Ваша черга стати фаворитом Фортуни! Якщо для вас важливі справді надійні і міцні стосунки з людиною, яка дасть вам рівновагу і можливість повноцінного взаємного розкриття, - є всі шанси дати їм старт саме цьогоріч. Кінець весни-початок літа - чудова пора для далеких подорожей, за якими ви так скучили під час карантинних обмежень. Підніматися кар‘єрними сходами буде напрочуд легко. Але сумніви в тому, чи правильний напрямок обрано, відвідають вас в середині осені. І навіть якщо переконаєтеся, що курс варто змінити, грудневе затемнення допоможе легко і без втрат переформатувати маршрут. Використайте всі шанси наступного року з користю для себе і своїх близьких.

null

 Після трьох років у тісному тандемі з покровителем-Сатурном, який диктував зрозумілі правила і допомагав прокладати маршрут до викої мети, опинитися з «дипломом випускника» за дверима його суворої, але цікавої школи дещо дискомфортно. Далі доведеться рухатися і приймати рішення в умовах невизначеності і це трохи лякає. Адже ретельно вивчені в теорії правила чомусь не завжди спрацьовують у нестійкій реальності. Десь у душі ви відчуваєте: несподівані інсайти - цілком корисна штука і, перш ніж стати стандартом, спочатку все буває незвичним. Тому почнете шукати компроміс між зручною регламентацією, нетерпимою до змін, та легковажністю хаотичних інноваторів. Саме пошук точки балансу у на сьогодні і є вашим завданням у мінливому світі. Рішучість вам у поміч! Квітневий сплеск ніжних почуттів до людини з незвичними для вас пріоритетами і переконаннями також стане в нагоді. Цей роман оновить і додасть корисних знань і навичок вам обом, чим би він не закінчився. А непорозуміння у червні тільки додасть життєвого драйву й бажання стати ближчими. Варто лише пам‘ятати: нове - ворог старого. І якщо ви так і не наважитеся самостійно розлучитися з колишніми звичками і шаблонами у новій роботі, допоможуть у цьому затемнення червня та грудня. І як тільки ви звільнитеся від обтяжливого минулого, фінанси заспівають цілком оптимістичних романсів і ви остаточно переконаєтеся, що рухаєтеся саме своєю дорогою

 

null

 Періоди, коли повелитель часу і простору Сатурн перебуває у вашому сонячному знаку завжди стають лакмусом ваших досягнень і еволюційного поступу. Ця планета ніби стискає ваше життя до концентрованого стану, відсікаючи все необов‘язкове і зайве. Але - хіба ж можна вибудовувати фундамент на нетривкій і ефемерній основі? Умовно кажучи, саме в такі періоди наш "підшкірний жирок" трансформується на міцну м‘язову систему. Окрім зовнішньої привабливості Сатурн додасть вам і відчуття внутрішньої гармонії, довіри власним висновкам на противагу маніпуляціям "думкою більшості". Втім, розсудливість стратега Сатурна, який завжди намагається наперед прораховувати наслідки кожної дії як для себе, так і для ближніх своїх, весь рік боротиметься з радикалізмом Урану. Але під кінець грудня збалансоване рішення таки віднайдеться, - саме продумане і правильне водночас. Який би шлях ви не обрали, Сатурн забезпечить силами і наснагою, аби ви його подолали А Уран винагородить можливістю таки лишатися цінною і оригінальною індивідуальністю. З якого б статусу в особистих стосунках ви не починали рік, позиції Венери і Марсу щодо вашого Сонця гарантують цілковите задоволення в підсумку. А відносно кар‘єри 2021-й - один з найуспішніших, про які тільки можна мріяти. Юпітер у Водолії уповні забезпечить і енергією, і ресурсами, й авторитетом. Достойна винагорода за витрачений час та докладені зусилля знайде вас на фініші. На серпень краще не планувати заробітки. Фінансово успішними прогнозуються травень-червень.

null

 Представників цього мудрого знаку завжди тримала в руслі еволюції проста аксіома: найкращий спосіб рухатися життям - слідувати природному ходу подій. Після тривалого періоду обмежень і економії та пережитих неприємностей життєдайний потік енергії проллється зорепадом нових можливостей. А ваша вроджена адаптивність допоможе прослизнути у найвужчі щілини і плідно скористатися наймізернішим шансом. Перед гіперстрибком у майбутнє рекомендується виділити час для себе, коханих, відвідавши і віддавши належне улюбленим місцям і дорогим людям. Для нових романів час точно не найсприятливіший. А от дружні стосунки забезпечать необхідним емоційним теплом і безпечною близькістю. У другій половині року головне - вчасно пригальмувати, не переходячи оптимальної межі у стосунках. Зате професійні перспективи - вищі найсміливіших сподівань. Кінець весни-початок літа дозволять насолодитися саме тими вершинами, на яких так зручно зафіксувати підсумки попередніх трудів і днів. А кінець року підхопить у бажанні реалізуватися у принципово новій царині. Фінансовий поступ так само однозначний: тільки вперед і вгору!

Теги:
Читайте також:
Київ
+14°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.05
    Купівля 39.05
    Продаж 39.52
  • EUR
    Купівля 42.21
    Продаж 42.95
  • Актуальне
  • Важливе
2024, четвер
28 березня
16:40
Україна-НАТО
Київ скликав надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО: причина
16:30
україна німеччина
Спецтранспорт, дрони та озброєння: Німеччина надала Україні новий пакет допомоги
16:30
Росіяни атакували з мінометів поліцейських, які прибули на місце обстрілу на Херсонщині
16:26
На фото: Анастасія Приходько
Анастасія Приходько прокоментувала смерть свого турменеджера під час її концерту
16:13
Очільник МЗС Латвії Каріньш подав у відставку через скандал зі спецрейсами
16:08
Ексклюзив
Мирослав Чех
Над Польщею нависає російська загроза, а уряду байдуже, - польський політик Чех
16:06
Ексклюзив
Російські окупанти без опізнавальних знаків у Криму у 2014 році. Фото надано автором
Для наступу на Харків 100 тис. недостатньо: у бригаді Гвардії наступу припустили, скільки військ потрібно РФ, щоб захопити місто 
16:00
OPINION
Богдан Буткевич
Звільнення Данілова — це страх Зеленського. Через підступи Єрмака
15:59
ЗСУ, мобілізація
Мобілізація: на Полтавщині поліція отримала від ТЦК звернення про доставку 30 тис. військовозобов'язаних
15:48
На фото: Стівен Спілберг
Стівен Спілберг назвав "Дюну 2" одним з найяскравіших науково-фантастичних фільмів, які він бачив
15:39
На фото: потяги
Україна та Словаччина цьогоріч запустять новий залізничний маршрут Київ - Кошице
15:04
Ілюстративне фото
Росіяни вдарили по селу на Харківщині: вбили жінку та поранили чоловіка
15:02
Авдіївка
Заступник комбрига 3-ї штурмової Жорін розповів про пріоритет росіян на Авдіївському напрямку
14:48
окупанти Мелітополь
У Мелітополі окупанти використовують авто з РЕБ "Пелена" для блокування мобільних і захисту від вибухових пристроїв, - Федоров
14:47
малюнок, діти
У Мінсоцполітики розповіли, скільки дітей в Україні потребують усиновлення
14:32
На фото: гурт "Бумбокс"
"Бумбокс" презентував пісню "Фіртка", записану в проміжках між бойовою роботою
14:27
Оновлено
Прем'єр міністр України Денис Шмигаль та прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск
Зброя, кордон, торгівля: уряди України та Польщі провели перемовини
14:02
OPINION
Ольга Лень
"СВО" проти України стала "священною війною" Росії
14:00
щеплення вакцинація
Захищає від штаму "Омікрон": в Україну доставили понад чверть мільйона доз вакцини проти COVID-19
13:55
Джонні Депп "Пірати Карибського моря"
Наступних "Піратів Карибського моря" знімуть без Джонні Деппа, - продюсер
13:48
Еспресо та “Голка”: “Бачимо прояви цензури і спробу зняти матеріал про Шуляк і Кубракова з сайту”
13:48
"Свідчення потепління": українські науковці виявили новий вид рослин біля станції "Академік Вернадський"
13:45
Інфографіка
долар євро валюта обмін
Курс валют на 28 березня: скільки коштує долар, євро та злотий
13:39
Роман Насіров
Ексголову ДФС Насірова залишили під вартою ще на два місяці
13:35
Ексклюзив
Александар Вучич
Заява Вучича про загрозу національним інтересам Сербії - його внутрішня політична потреба, - політолог Варґа
13:31
Естонія
Посол Естонії: росіяни в Естонії мають більше прав, ніж у Росії
13:27
Олег Іващенко
"Призначив бойового генерала": Зеленський сказав, чого чекає від СЗР під керівництвом Іващенка
13:10
телемарафон
Маніпуляції за бюджетні кошти: уряд просять віддати гроші з телемарафону та Freedom на ЗСУ, створено петицію
13:09
акторка Іванна Сахно
"Винна їм половину зарплати": українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку
13:09
відключення електроенергії
На Харківщині діють графіки відключень електроенергії: ситуація в енергосистемі станом на 28 березня
13:02
"У Росії немає ресурсів": ЦПД спростував фейк щодо підготовки росіян до наступу на Харків
12:59
Оновлено
річниця деокупації Ірпеня
Друга річниця деокупації Ірпеня: у місті вшанували пам'ять полеглих військових і цивільних
12:55
окупанти, орки
Росіяни не відпускають із фронту своїх військових, які укладали контракти на пів року, - Спротив
12:47
Ексклюзив
прикордонники
"Надзвичайно серйозно": у Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині
12:45
Росія ДНР ЛНР окуповані території
Британська розвідка розповіла про заходи русифікації на ТОТ України
12:24
США перекинули у Червоне море понад 3 тис. військових
Єменські хусити атакували військовий корабель США дронами
12:16
Чорне море, Крим
Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"
12:14
Росія щодня продукує нові фейки
"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": добірка фейків і маніпуляцій світових ЗМІ за 28 березня
12:01
OPINION
Юрій Ніколов
Чим не догодив "слугам" "Уклон"
11:55
україна українці
Населення України може скоротитися до 25,2 млн у найближчі 26 років: Мінсоцполітики пропонує рішення
Більше новин