Арештовано злодія, який обікрав квартиру Москаля

Зловмисник, який у Чернівцях обікрав квартиру народного депутата від "Батьківщини" Геннадія Москаля, під арештом

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційну інформацію УМВС України в Чернівецькій області.

Раніше судимий гастролер у листопаді минулого року провів чотири дні у Чернівцях. За цей час він встиг обікрасти п’ять помешкань.

Чоловік приїхав у Чернівці у середині листопада минулого року. Винайняв собі помешкання та почав обирати майбутніх жертв. Переважно це були квартири на першому-другому поверсі новобудов.

Зловмисник приходив у вечірній час, переконувався, що господарів немає вдома, та за допомогою віджиму металопластикових вікон проникав у помешкання. Брав коштовності, гроші та у окремих випадках цінні речі та хутра.

Наразі на рахунку затриманого 2 квартири у Шевченківському та 3 у Першотравневому районах обласного центру.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманому обрано міру запобіжного заходу – арешт та оголошено про підозру, говориться на сайті УМВС України в Чернівецькій області.

14 листопада минулого року народний депутат України Геннадій Москаль підтвердив інформацію про те, що його квартиру у Чернівцях обікрали.

«Це правда. Я засмутився, бо на горищі близько 40 нагород у мене взяли, які я збирав. Це в основному нагороди за заслуги першого, другого і третього ступення. Це нагороди, які я не зможу відновити, бо вони ще з Радянського союзу», — розповів Москаль.